Šta je novo?

Neobee-->BIHARNET

iMilan

Slavan
Učlanjen(a)
02.05.2006
Poena
375
wtf?!? :zgran:
Danas sam slucajno u potpisu jednog clana koji ima slicicu koja pokazuje koji imas os, browser, ip i isp video sam da stoji BIHARNET i IP sa pocetnom adresom 212....
Nikad nisam imao takvu IP... Izmerio sam brzinu na speedtest i bila je oko 800, iako imam 512/64 paket.
Mislio sam da je to do win i onda sam se vratio na ubuntu(jer njega koristim kao primarni os) i evo i dalje mi pokazuje IP 212... i stoji BIHARNET, ali na speedtest pokazuje neobee i sad je brzina ok.
Ali sad sam se setio da je od pre jedno 10 dana krenuo google da me prebacuje na www.google.ba :wall: Mislio sam da se to nesto ubagovalo, uradio sam clear private data ali i dalje mi prebacuje na google.ba i tako sam prihvatio i eto sad sam povezao zasto prebacuje.
Da li zna neko nesto o ovome??

Poslednja izmena:
I meni se dogodio slucaj sa google-tom. Prekljuce me je bacio na .ba, posle toga nisam ni proveravao, tako da znas da nije do tebe, do neobee-a je.

E hvala :)
Znaci oni nesto mute :p

Dokupili javne IP adrese sto je pripadalo nekada .ba domenima ili slicno...

I ja sam u svetu amerikanac sa mojom javnom IP adresom... a te adrese je moj provajder nedavno dokupio. Kada ce to da se prilagodi ne znam,DNS te stvari ne registruje..ali mozda i gresim :)

Nazad
Vrh Dno