Šta je novo?

neobee ADSL

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Debac

Slavan
Učlanjen(a)
22.08.2005
Poena
309
Jel ima neko iskustva sa ovim paketom 256, flat, dinamicka ip za 1500 din?

JA! :d I stvarno sam prezadovoljan. Ovo mu dodje ko s magarca na konja :D
Veza je negde 25,26,27. Meni ne puca u opste, stabilna, mada ceo kvalitet dosta zavisi od centrale i kvaliteta instalacije koje imas od strane telekoma, i naravno starosti instalacija....
Ovde u Zarkovu, bar meni lepo radi, a kao sto neko rece ovo je Srbija i biraj najjeftinije.

Pozdrav

St.Sloba je napisao(la):
JA! :d I stvarno sam prezadovoljan. Ovo mu dodje ko s magarca na konja :D
Veza je negde 25,26,27. Meni ne puca u opste, stabilna, mada ceo kvalitet dosta zavisi od centrale i kvaliteta instalacije koje imas od strane telekoma, i naravno starosti instalacija....
Ovde u Zarkovu, bar meni lepo radi, a kao sto neko rece ovo je Srbija i biraj najjeftinije.

Pozdrav
Slobo koliko si cekao da dobijes adls? Si zadovoljan??

Pa cekao sam jedno 3-4 nedelje, a naravno sve zbog Telekoma jer nije bilo slobodnih portova.... Zadovoljan sam kako nisam. 1. modem koji sam dobio od njih mi je crkao, pa su mi posle 2 dana doneli drugi i mislim da je ovaj mnogo bolji. Inace ActionTec je u pitanju, isti onaj sto ga prodaje u netixu i sto verat nudi.

I ja sam od danas vlasnik Neobee-ovog ADSLa. Paket je 256k, dl se krece od 25-27kb/s up je otprilike 7 i sve za sada radi kako treba.
ps.
Cekao sam na celokupnu proceduru 3 nedelje.

Poslednja izmena:
Chuo sam da nezvanicno je trebalo da dobiju zeleno svetlo od ove nedelje da pocnu i u NS.

Kiwy je napisao(la):
Chuo sam da nezvanicno je trebalo da dobiju zeleno svetlo od ove nedelje da pocnu i u NS.

:wall:

Voleo bih kad bi bilo tako.

Poslednja izmena:
cekao sam 4 radna+2 vikend dana (xexexe)=6dana, paket je 256/64, ostalo je isto kao kod Milan82bh.
ja zadovoljan (p2p), burazer zadovoljan (WoW)...

Planiram da uzmem neobee adsl 256 od 1500 din mesecno, pa me interesuje kako je igrati igrice na battlenet-u, da li laguje i sl. Ko zna neka kaze molim vas

Ako neko ima iskustva sa 512 od Neobee nek kaze...ocu da predjem sa Sezama 256 na Neobee 512...mala je razlika u ceni...ali zato teoretskih 120 GB Download-a zvuci promamljivo...:eek:)

meni su sve poslali za 5 dana od podnosenja zahteva, 1. dan potvrdili prijavu i proveru tehnickih mogucnosti,2. da javili da ih imam i popunio sam detaljan obrazac za prijavu, 3, dan javili da salju ruter i 5 dan(danas) sam sve namestio i sada uzivam :)

imao sam isdn ali je adsl dosta brzi...

o neobee kao provajderu sve najbolje, za nepuna 4 sata sam skinuo preko 200mb raznih klipova... to je, valjda dobro :)

Da se i ja malo ubacim sa svojim pitanjem. Isto kao i nastyjoe, zanima me prelazak Sezam 256 -> Neobee 512. E sad, zanima me ima li Neobee negde svoju kancelariju u Beogradu? Može i sajt ili telefon, bilo koji info će biti od koristi.

Tnx in advance.

Poslednja izmena:
ganelon je napisao(la):
Da se i ja malo ubacim sa svojim pitanjem. Isto kao i nastyjoe, zanima me prelazak Sezam 256 -> Neobee 512. E sad, zanima me ima li Neobee negde svoju kancelariju u Beogradu? Može i sajt ili telefon, bilo koji info će biti od koristi.

Tnx in advance.

Nema.
Nazovi ih i oni ce ti objasniti kako ide procedura.

Milan82bh je napisao(la):
To sam i pretpostavio :S: al reko ajd da pitam.
OK. Hvala svima na brzim odgovorima ;) i veliki POZ.

Poslednja izmena:
Jel neko zna kad ce u NS uvesti ADSL prikljucke???

...u januaru su rekli biće u aprilu...od tada je prošlo godinu dana... :p

Ja sam od pre mesec dana korisnik Neobee ADSL-a i stvarno nemam reči kako sve dobro radi, i kako su bili brzi i profesionalni kad sam aplicirao za konekciju. Inače koristim paket 256/64 i download mi redovno ide oko 28-29 KB/s. Nadam se samo da ih ove reči hvale neće pokvariti i da će svojim kvalitetom da ojačaju i razbiju konkurenciju.

...u današnjem Dnevniku piše da po neproverenim informacijama iz pošte radovi počinju u decembru posle više puta odlaganog početka...kratka vest je bila;nisu ništa posebno drugo rekli...

...ajd` da im poverujemo...

Zahtev sam podneo 25.11. popodne (petak); 28.11. dobio obavestenje da je moj zahtev primljen i prosledjen telekomu na proveru tehnickih mogucnosti; 29.11. dobio odgovor da imam tehnickih mogucnosti, popunio prijavu i dobio mail da je moja prijava prosledjena telekomu da se oprema instalira; 30.11. dobio obavestenje da je oprema instalirana, da cu pouzecem dobiti ugovor koji treba da potpisem, opremu, upustva i da pri tome treba da platim iznos kojim ce biti aktiviran paket za prvi mesec; 03.12. stigao je kurir Global Expressa, sve vec kako pomenuto, internet je radio kako tako, ne zalim se; a onda danas shock :zgran: mesecni paket istekao 07.12.2005.

Jel sam ja to nesto pogresio, ili to treba tako? Mislim, ne razumem. Sada sam video, a interesuje me kakva su iskustva ostalih korisnika. Jel ste placali jos nesto dodatno!

Kada sam dobio modem imao sam manjih problema sa povezivanjem, moja greska (glupak), ali nije bilo sanse da dobijem tehnicku podrsku. Znaci ne da se ne javljaju nego telefon zazvoni dva puta, pa se veza prekine, tako tri puta a onda telefon zvoni dok ne izbaci, znaci ladno nece da se jave. Srecom vrlo brzo sam resio problem. Kakva su vasa iskustava sa njihovom tehnickom podrskom?

Poslednja izmena:
Ma znam samo mi ceo dan uopste to nije palo napamet. A palo mi je hiljadu drugih stvari. Sada sam proverio na otpremnici mi pise pouzece 1.500,00 din, platio 1.500,00 din.
Istripovao sam se i da me nije kurir zaje*o i lapoi pare za sebe, ali imam crno na belo da sam platio. Na njihovom sajtu kaze, besplatan setup, besplatno ADSL modem na koriscenje. Nije mi samo jasno kako i zasto odredise bas 07.12. Inace kaze da je paket pusten 29.11.?

No videcemo sutra!

Evo i moja iskustva.
Ja sam njihov korisnik oko 10 dana. Veoma sam zadovoljan sa njihovom uslugom. Od dana kada sam podneo zahtev za proveru tehnickih uslova do dobijanja modema proslo 5 dana. Bili su extra ljubazani i usluzni.
Za sada sve radi OK, dl 25-28 kB. Veza je konstantna, ne puca.

Pazi sad ovako. Paket ti je istekao 7.12 zato sto oni daju probni period u trajanju 4 dana od dana kad ti stigne modem sto je u tvom slucaju 3.12.
Ja sam takodje kuriru platio 1500 din za pretplatu i trebalo je 3 dana da je oni evidentiraju i produze paket na jos mesec dana.
Vidi sa njima da li su dobili pare koje si platio za pretplatu, mozda je Global nesto zeznuo.

I zem ga. Verovatno je nesto tako. Ali mislim treba oni da jure Global, a ne ja. Nema sanse da neko dobije paket pouzecem i da pritom ne plati, tako da ne razumem koja im je to fora.

Da li je dinamicka adresa javna ili privatna? Da li postoji mogucnost biranja kao kod Beotel-a?

Mislim da kod svih moze da se bira.

netacno...

vecina ISP-ova daje iskljucivo dinamicku javnu IP adresu.

E pa jeste doslo do zabune izmedju njih i Globala. Uz izvinjenje dobio jos 7 dana neta free. Sta da se radi sada, samo da se nisam onoliko nervirao, slepac!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno