ja ne bih uzeo IBM da mi daju i Toblerone uz njega.mnogo dobro iskustvo imam sa x345,x445 i x3950
a ***, zato se dell bas i ne kvari...a nije da nemamo poneki poweredge 600,800,1950,2500,2600,2850,2950,6800,6850rade kao podmazani i zderu i hp i dell u performansama.
Plus blade cetar IBM mi je ipak najsredjeniji i kako da kazem "najlaksi" za pustanje u pogon.
Ali ne da se kvare, pa to je skandal
Cesto se desava da brendirani server rikne pre nekog sklepanog kineza.
Moj favorit u poslednje vreme je ovaj:
![]()
umetnost![]()
Ma... kinezi su zakonrezervni deo nadjes u roku od odmah , kod debelog Pere preko puta
![]()
Aman ljudi, za mrezu od 5 racunara brand server....
Pa nije to kancelarija CIA-e (valjda nije).
Skupo to kume, jeftinije je sklepati mašinu.
oces da kazes da njih ne 5 pogodi kad im crkne server?
Pogodice ih.
Sarcasm on:
Ali to ne znaci da moraju da imaju blade servere, virtuelne masine ciji se imidzi vrate u 2 min, raid10, SCSI diskove od 15k, reduntantna napajanja, tape backup za ne daj boze, UPS od par megavata.
A kad smo vec tu mozda ne bi bilo lose ni da imaju i full layer 3 switch (najbolje cisco, da ih ne *****ava mreza), sa PoE portovima, dobro je da bude neki stackabilni model ako se odluce da sire mrezu i dodaju nove module, po mogucstvu x2 zbog failovera, pa zatim i neki pravi firewall, nema smisla da drze ono sto je stiglo od provajdera, mislim da bi im Nokia IPSO savrseno pasovao + licence za checkpoint.
Sarcasm off.
Ahaha ovo kao da su moje kolege iz prodaje sastavile, samo bez sarcasm taga, ahaaha(Jos bi dodali 1 cisco 4500 za redudansu:banana
![]()
lazu te za ovo(koriste ga sve banke, znaci mora da je dobar)!
(koriste ga sve OZBILJNE banke, znaci mora da je dobar)!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari