Šta je novo?

NEO PDP-42S2H

Moja preporuka ti je da kad god vidis ovu kung fu robu u sebi mantras staru englesku poslovicu "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari"

imao sam sličnu plazmu samo druga marka je bila u pitanju. naravno da je nisam kupio (nisam lud da se tako zeznem) već sam je osvojio na nekoj nagradnoj igri. uglavnom tv je crko malo nakon isteka "garancije" koju nisam imao jer ga nisam ni kupio. kad sam hteo da ga popravim u servisu su mi rekli da se ne prave delovi za takve televizore, to je samo jedna-dve serije uređaja za jednokratnu upotrebu. za te pare bi ti bolje bilo uzeti neku refubrished samsung plazmu od 50"-60" - duže bi ti trajala. a ako želiš novu ispod panasonica i 150000din ne vredi ni gledati.

LCD, koji po meni ima 100x bolju sliku od plazme(nemojte molim vas posle da *****te da nema kad sam boldovao po meni, zabole me šta drugi misle), troši manje struje i najvažnije puno je jeftiniji.

toshiba i sharp jedine preporuke, sve ostalo promašaj.

imao sam sličnu plazmu samo druga marka je bila u pitanju. naravno da je nisam kupio (nisam lud da se tako zeznem) već sam je osvojio na nekoj nagradnoj igri. uglavnom tv je crko malo nakon isteka "garancije" koju nisam imao jer ga nisam ni kupio. kad sam hteo da ga popravim u servisu su mi rekli da se ne prave delovi za takve televizore, to je samo jedna-dve serije uređaja za jednokratnu upotrebu. za te pare bi ti bolje bilo uzeti neku refubrished samsung plazmu od 50"-60" - duže bi ti trajala. a ako želiš novu ispod panasonica i 150000din ne vredi ni gledati.

LCD, koji po meni ima 100x bolju sliku od plazme(nemojte molim vas posle da *****te da nema kad sam boldovao po meni, zabole me šta drugi misle), troši manje struje i najvažnije puno je jeftiniji.

najzad jedno pravo izdvojeno misljenje ali moram da primetim da se manjina najvecih zagovornika plazme vec okrenula i kupila LCD:banana::banana::banana:

gledao sam danas u tm panasonic 42pz8es, full hd best bay u full hd klasi (kao i pv80 u "ne fullhd" klasi), cena 94k
još bolja je pana py85 cena oko130k
od lcd a nisu imali nista povoljno tako da po meni treba sacekati,
naravno ni ja ne bih pazario neo vivax ... robu

LCD, koji po meni ima 100x bolju sliku od plazme(nemojte
molim vas posle da *****te da nema kad sam boldovao po meni, zabole me šta drugi misle), troši manje struje i najvažnije puno je jeftiniji.

gde imaju te refubrished plazme i sta je to.

ja lično znam (ne preporučujem) da u nemačkoj i austriji nisu zabranjene i mogu da se nađu 42" za 200e.
nije dobro npr. koristiti kao jedini tv pošto je mačka u vreći. nikad ne znaš kad će riknuti, a dobro je ako ti treba neki tv za zezanje tipa PS3 ili XboX360.

Ja nisam rekao da su na zapadu ili kod nas zabranjene za prodaju, vec da ako se prodaju moraju biti jasno obelezene kao refubrished i zato imaju osetno manju cenu u odnosu na nov fabricki model. Kod nas je bio problem sto su se te "reparirane" verzije prodavale kao nove, naravno uz precutkivanje prodavaca o toj cinjenici

Bolje polovna mechka nego nova florida...to shto je refublished ne znachi da je nesto opasno, nego eto, bila je fabrichka greska, pokazala se, vraceni/prepravljeni i vozi dalje. To ti je kao full riba kojoj je jedno uvo klempavo...Refublished, operisano jedno uvo i eto ga, ko novo. NEO je gospodza od 70ak godina, nit je lepa nit je dobra, a moz` rikne sad pa sad...

Poslednja izmena:
Bolje polovna mechka nego nova florida...to shto je refublished ne znachi da je nesto opasno, nego eto, bila je fabrichka greska, pokazala se, vraceni/prepravljeni i vozi dalje. To ti je kao full riba kojoj je jedno uvo klempavo...Refublished, operisano jedno uvo i eto ga, ko novo. NEO je gospodza od 70ak godina, nit je lepa nit je dobra, a moz` rikne sad pa sad...

hahaha.. al si objasnio:D

Kod nas nema "zvanicno" jer se ta reparirana roba tretira kao polovna sto i jeste, a zvanicno je zabranjen uvoz polovnih stvari (izuzev kad Vlada donese takvu odluku, recimo kao automobili pre par godina). Ono sto se pojavilo kod nas (vidi moj prethodni post) je pod istragom zbog krsenja carinskih propisa i prevare kupca jer se roba prodavala kao nova i bez garancije originalnog proizvodjaca.

@Marko_84 ti je lepo objasnio razliku preko auto i baba-devojka seme :), ali zaboravi ti i na tu shao-lin robu i na repariranu robu nego stekaj pare za barem neki minimum kvaliteta

Nazad
Vrh Dno