acarinho
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.04.2008
- Poena
- 345
da li se isplati to jest da li valja nesto
http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09023668
http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09023668
a ako želiš novu ispod panasonica i 150000din ne vredi ni gledati.
... :trust:
imao sam sličnu plazmu samo druga marka je bila u pitanju. naravno da je nisam kupio (nisam lud da se tako zeznem) već sam je osvojio na nekoj nagradnoj igri. uglavnom tv je crko malo nakon isteka "garancije" koju nisam imao jer ga nisam ni kupio. kad sam hteo da ga popravim u servisu su mi rekli da se ne prave delovi za takve televizore, to je samo jedna-dve serije uređaja za jednokratnu upotrebu. za te pare bi ti bolje bilo uzeti neku refubrished samsung plazmu od 50"-60" - duže bi ti trajala. a ako želiš novu ispod panasonica i 150000din ne vredi ni gledati.
LCD, koji po meni ima 100x bolju sliku od plazme(nemojte molim vas posle da *****te da nema kad sam boldovao po meni, zabole me šta drugi misle), troši manje struje i najvažnije puno je jeftiniji.
toshiba i sharp jedine preporuke, sve ostalo promašaj.
Ili je obrnuto?
imao sam sličnu plazmu samo druga marka je bila u pitanju. naravno da je nisam kupio (nisam lud da se tako zeznem) već sam je osvojio na nekoj nagradnoj igri. uglavnom tv je crko malo nakon isteka "garancije" koju nisam imao jer ga nisam ni kupio. kad sam hteo da ga popravim u servisu su mi rekli da se ne prave delovi za takve televizore, to je samo jedna-dve serije uređaja za jednokratnu upotrebu. za te pare bi ti bolje bilo uzeti neku refubrished samsung plazmu od 50"-60" - duže bi ti trajala. a ako želiš novu ispod panasonica i 150000din ne vredi ni gledati.
LCD, koji po meni ima 100x bolju sliku od plazme(nemojte
molim vas posle da *****te da nema kad sam boldovao po meni, zabole me šta drugi misle), troši manje struje i najvažnije puno je jeftiniji.
toshiba i sharp jedine preporuke, sve ostalo promašaj.
gde imaju te refubrished plazme i sta je to.
gde imaju te refubrished plazme i sta je to.
Bolje polovna mechka nego nova florida...to shto je refublished ne znachi da je nesto opasno, nego eto, bila je fabrichka greska, pokazala se, vraceni/prepravljeni i vozi dalje. To ti je kao full riba kojoj je jedno uvo klempavo...Refublished, operisano jedno uvo i eto ga, ko novo. NEO je gospodza od 70ak godina, nit je lepa nit je dobra, a moz` rikne sad pa sad...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari