Šta je novo?

neo dvd-pdx77 firmware

Zaboravi...

Mali savet od dugogodisnjeg korisnika istog uredjaja...
Zaboravi na firmware, mogucnost je 90% da ti nakon ubacivanja istog nesto nece raditi kako treba i 50% mogucnosti da ti nece raditi motor za vrata. Koristi plejer takvog kakav je ili, ako mozes, kupi nesto savremenije sto ce zadovoljiti tvoje potrebe. Cena plejera danas je pristupacna i za relativno malo novca moze da se kupi plejer daleko bolji od ovog.

(btw, na jednom drugom forumu postoje stotine stranica na temu ovog plejera)

OK, nadam se da nije protivno pravilima da se reklamira drugi forum.

http://www.elitesecurity.org/

Medjutim, na tom forumu ima previse stranica na temu NEO PDX77 da je uzaludno SVE citati a da bi na kraju dosao do zakljucka navedenog u mom prethodnom postu ovde.

Nalazenje boljeg firmware-a je bilo aktuelno pre 4-5 godina kada se pojavio ovaj model jer nije podrzavao tzv. "YU" slova. Tada je DiVX format bio, maltene, jedino resenje za siroke narodne mase. Po meni - mislim da je pametnije kupiti za par hiljda drugi plejer nego "pokvariti" ovaj koji imas. Gledaj DVD, slusaj muziku u bilo kom formatu, gledaj DiVX koji nema prevod i uzivaj. Malo li je?
BTW, ovaj plejer reprodukuje narezane "double leyer" diskove, znaci one od 8,5 GB, pod uslovom da se radi o kvalitenim diskovima (Verbatim - mogu se naci i za 100-130 din. komad) a da to ne pise ni na kucistu a ni u papirima!

pafi zanm za tu temu, ali firmware nema tj. linkovi ne rade. Inace player je kod devojke i sluzi za gledanje serija poput Prison break, MD House... A bilo bi mi lakse da pusta divx sa normalnim titlom, sada joj preko divxtoDVD pravim dvd verziju.

Sad rezanje 1dvd-a za 10 min ili konvertovanje + rezanje za 1h

Da li sada shvatas zasto mi treba firmware?

Covek ti je lepo rekao. Veruj i meni da se ne vredi cimati oko plejera. U pocetku je bio samo jedan pdx77, dok je pod tim nazivom u zadnjih par godina izasla gomila plejera koji su unutra imali totalno razlicite cipove i mehaniku, tako da su dignute ruke od pravljenja firmvera za svaku reviziju tog plejera. I ona koja bi radila, radila bi polovicno.... ko sto rece kolega forumas iznad.

Takodje, znam da je pre kod nekih plejera ( mozda i kod nea) bila ogranicena memorija u kojoj se skladiste fontovi i to podosta. Tako da nije bilo moguce napraviti vece fontove....
Na zalost, ne mogu ti pomoci sem da se obratis ljudima sa elitesecurity foruma, tamo kao sto znas ima mamutska tema, pa ako postoji sansa da nadjes resenje, naci ces ga tamo.

Filipos, ti si bas uporan!

'Ajd da probam da ti objasnim prostije - mani se corava posla!!!

Ako devojka to zasluzuje preskocite par izlazaka i obraduj je jednim plejerom.
(pazi da ne vidi ovaj post :d )

Vrh Dno