Šta je novo?

nemoguce se desilo- polomljen mounting od prolimatech super mega

Pitaj ih da opet posalju.

da smo znali da ce ovako biti, mogli smo poslati u austriju, i da sam ti ja doneo sad za vikend :(

^malo bi to neozbiljno od mene bilo, jer su mi vec slali kacenje za socket2011 i ovo, free of charge.

Sta neozbiljno, pa oni to salju svima, nisi ti sad nista posebno. Ja sam Noctua strasno cimao, prvo sam im trazio kacenje za Intel, pa za AMD, pa sam im trazio dodatne fan clipove za ventilator, pa kada su mi greskom poslali samo jedan klip ja sam im to rekao pa mi ljudi poslali 4 komada :D

Isto, sve free of charge. Tako da ili se potrudi i posalji im mail ili kupi novi hladnjak, bas ce oni da ti salju mail da te pitaju da li ti je stiglo, boli njih uvo, imaju jos stotinak takvih kao sto si ti.

^noctua salje svako kacenje, i to je zvanicna politika firme, dok kod prolimatech-a nema toga...

@demi: pa ybg... ko bi ocekivao da ce aluminijumska sipka od 5-6cm i spric od 1.5g na kome sve pise, da bude toliko sumnjivo:(

razmisljam da trazim nacin da kontaktiram njihovu carinu, valjda spikaju ingliski... jer ja ne spikam svapski

Uh,ko bi znao da to može da postane toliki davež, do sada si tu navrtkicu moga da napraviš turpijicom za nokte.

^noctua salje svako kacenje, i to je zvanicna politika firme, dok kod prolimatech-a nema toga...

@demi: pa ybg... ko bi ocekivao da ce aluminijumska sipka od 5-6cm i spric od 1.5g na kome sve pise, da bude toliko sumnjivo:(

razmisljam da trazim nacin da kontaktiram njihovu carinu, valjda spikaju ingliski... jer ja ne spikam svapski

Pa jeste, a ovima je politika firme da ispadnu gori od Noctue, pa ne ide malo logika. U svakom slucaju zelim ti puno srece sa carinom :D
Ako ne budes mogao da resis, javi mi, ja sigurno hocu da uzmem kuler, pa makar drzao kuciste po strani kao sto si ti radio :D

Kada su ti ovo poslali? TO je redovna ruta, Azija, Germanija, Hungarija i tek onda Srbija..

Nisam narucivao racunarske komponente ali sam vise puta narucivao neke modelarske delove iz engleske i putovali su od 2 - 4 nedelje. Najduze sam cekao knjigu narucenu preko amazona putovala je ravno 2 meseca - Standard int shipping.

^hahahah, o-ket:)
i jos uvek mi tako lezi, postrance:(

A da ja tebi ipak pošaljem onaj moj delić koji mi je višak? Ako ne ulazi kako treba iz prve izturpijaj ga malo... ubacim u običnu kovertu i u PTT, mada ne bi me čudilo da pre stigne iz Azije nego iz Subotice :p

stigla mi 2 pisamceta jutros... jedno od zoze, a jedno od prolimatech-a:)
poslali su mi dve sine i pk-3 pastu:)
ne znam sta je bag sa onim sajtom za pracenje posiljke, ali onamo i dalje pokazuje da je paket u nemackoj...
a ovi iz prolimatech-a su mi vec rekli da su spremali da ponovo salju.
thnx@prolimatech and thnx@zoza

Ne znam sta da ti kazem sem GZ :)
U zdravlje da koristis.

bitno je da vise nije komp postrance, sad moze i uspravno ;)

Nazad
Vrh Dno