Šta je novo?

Nemoguca instalacija sedmice na novom lap topu

Aaa a tu ces tek da se usrecis, doduse zavisi u kojoj distribuciji, ali na kaliju nas vec 2 godine peglaju sa drajverima za AMD tako da sam ja i odustao.

Aaa a tu ces tek da se usrecis, doduse zavisi u kojoj distribuciji, ali na kaliju nas vec 2 godine peglaju sa drajverima za AMD tako da sam ja i odustao.
Kakav AMD? Intel IGP mi je bitno da radi.

Juce instaliram najnoviji win10 na komp star sigurno 7-8 godina.
Sve drajvere sam pokupio i sve radi u najboljem redu.
Pre toga vlasnik pokusao da instalira igru iz 2016. god i ne radi jer javlja da nedostaju neki dllovi.
Pokusao da ih instaliram i nece da prodje pa je isla desetka i igra proradila iz prve.
Sedmica je mnogo matora. Jedino ko ima azuriranu, onda moze i da prodje.

Ne vredi, desetka je mnoge mogucnosti izbacila totalno (fine tutning fontova, boja i rezolucije), tako da je dobar deo trzista skroz odbacila.
Ja fizicki ne mogu da koristim desetku prosto :( Ne vidim nista, i ne mogu da izmenim dovoljno da mogu videti. Sta je tek sa ljudima koji vide gore od mene? U Savezu Slepih ne bi mogli raditi, oni imaju problema i W7 da podese, koriste XP i dalje.

Meni nebitna stvar, ako radi IGP ili barem nVidia. Kakav AMD na laptopu.

Meni nebitna stvar, ako radi IGP ili barem nVidia. Kakav AMD na laptopu.

Odakle znam da imas lap top i sta imas, ja ti kazem mi se na kaliju odavno patimo sa drajverima za AMD kartice zeznuli su nesto i odavno je pacenje ljuto pa smo i odustali, sigurno da ima nekih distribucija koje rade ok, ali meni treba bas kali.

Shvatio sam, nego sam se salio, kao "ma ko je taj AMD" ;)

Da li je usb sa koga instaliras usb 2 ili 3 standard ? Ja sam imao problema sa usb3 fleskama sa usb 2 fleskom prodje instalacija.

Nazad
Vrh Dno