Šta je novo?

Nemogu da se odlucim!

= IGY =

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2006
Poena
465
Nikako nemogu da se odlucim koji fon da uzmem se w810i ili nokia 6270!
Nokia ima bolji display,se ima vise memorije...stvarno sam totalno sludjen!
Pomagajte,sta vi mislite? (zanima me koji ima bolji zvucnik,posto su oba stereo!

Ja mislim da se ne mogu pise odvojeno ali dobro.Pa ja bih ti preporucio w810i odlicna kamera,odlican mp3,odlicne slusalice,512mb kartica uz njega.Zvucnik ima bolji w810i ma w810i ga pobedjuje,uzmi w810i neces se pokajati 🙂

Meni je lepsi 6270 a cena im je ista,memorija mi je dovoljno velika na 6270,ako je zvucnik relativno glasan kada pustim mp3 zasto je bolji w810i,moze neki konkretan razlog!(nemojte mosliti da sam fan nokie bas suprotno)

Jos jedna preporuka za se w810i.Po meni bolji od pomenute nokie!!!!!!!!
Pozdrav!!!!!!!!!!!

OK,svima je bolji w810i,i ja sam se zagrejao za njega ali kada stavim ta dva telefona
jedan do drugog!Pa w810i ima smesan display!
(zaboravio sam da vam kazem da imam od proslog telefona miniSd od 512,ako kupim nokiu)

kupi nokiju ako mislis da miniSD igra ulogu oko pravog izbora..mislim sta reci...zvucnik je provereno jaci na w810 proveri i n6270 ima problem sa slajderom kojio je jako lose uradjen sto ces osetiti za par nedelja i pogorsace se veruj mi...drug ga je imao i razocarao se u nokiju po pitanju izrade i kvaliteta!

Nikako nemogu da se odlucim koji fon da uzmem se w810i ili nokia 6270!
Nokia ima bolji display,se ima vise memorije...stvarno sam totalno sludjen!
Pomagajte,sta vi mislite? (zanima me koji ima bolji zvucnik,posto su oba stereo!
Al de nadje ta dva, potpuno su drugaciji. Ajde da pitas za 810 i recimo 6233, ili ovu nokiju i 550i, to su kao slicni aparati, ovde ako volis slajd varijantu nokija, ako ne - SE.
w810 je provereno dobar, ovu nokiju nisam imao u rukama. Ali ako vec posedujes mem karticu (cime anuliras prednost SE), pogledaj nokiju 6233 (u crnoj varijanti). Ima odlicne zvucnike i naravno bolji displej. Uz SE dolaze bolje sluske. Pitanje je cemu ces TI dati prednost...

Milsim da je Nokia vec godinama samo prodavac telefona, jer stalno izmisljaju nove modela i ima ih bezbroj a svakom nesto fali, ili ima jedno a nema drugo ili obrnuto, e sada kod nas i sire ona zna da drzi cenu bolje od SE pa je zbog toga ljudi vise i kupuju. SE je kvalitetniji teefon, ali ekrani su mu malo losiji i naravno cena mu vrtoglavo pada. I pored svega navedenog pre bih se opredelio za SE .
Poz

Cak bi i ja uzeo SE pre Nokie,izmedju ta dva se ne treba dvoumiti...
Ali recimo kao opciju imash 6233,uzeo ju je burazer skoro,telefona je fenomenalan,stvarno je sam vrh tako da razmisli josh malo...

svako nudi nesto sto onaj drugi ne moze tako da je u sustini pitanje na tebi sta ti je vise potrebno...symb ili zika? ako te programi manje interesuju kao i cimanje sa instalacijama svaki dan preporuka w810 koji ima vrh sluske,vise memorije kao i vrh kameru!

Nazad
Vrh Dno