Šta je novo?

Nemam slike na TV-u!

maddog74

Slavan
Učlanjen(a)
19.08.2006
Poena
320
Moja oprema  
Laptop
Samsung np350e5c-a02hs 01.2015.
Tablet
/
Mobilni telefon
XIAOMI Redmi-Note 8 Pro
Pametni uređaji
XIAOMI Smart Band 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Bljah,imam,imao sam dva OS.XP i Vistu i kao i uvek ceprkajuci nesto po XP-u koji sam koristio 98% vremena uspeo sam da ga nepovratno zeznem.Dobijam nekakav error code i pokusao sam sve moguce ispravke i repair i uz pomoc saveta sa Microsoft-ovog sitea i nista.Elem XP vise ne postoji,formatirao sam particiju.I ostadoh na Visti,mic po mic i dopade mi se,instalirao sam sve sto mi treba i sljaka savrseno.Sad jedino sto me nervira sto ne mogu da gledam divx na TV-u.Zasto,ne znam.Na XP-u je sve super radilo.Instalirao sam dve vrste drivera za Vistu i isto mi se desava.Naime,kad odem u Nvidia Control Panel i cekiram force TV detection,restartujem i ponovo otvorim NCP,ova opcija opet stoji otcekirana,a TV se ne pojavljuje.Da li postoji neki spoljni programcic sa kojim bi ovo mogao da nastelujem ili ako neko zna kako mogu da povezem TV sa Racunarom.Veza iz graficke je S-prikljucak,a na TV-u cinc,koaksijalni kabl.DX9 graficka.

Meni se slika pojavila kada sam doabrao umesto overlay moda vr9, inače me nvidia nervira u Visti jer ne podržava da film mogu na monitoru da pustim u prozoru a na TV-u da vidim celu, kao teathre mod što postoji na ATI-ju

Najbolje je da formatiraš hard napraviš dve particije instaliraš XP na jednoj, Vistu na drugoj,pa pokušaj sam da otkriješ

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno