dejandj je napisao(la):NEC-ovi i LG imaju po neku zamerku...
dejandj je napisao(la):One cifre za citanje CD-a zaboravi. Nicemu ne sluze. Nemoj ga koristiti kao CD-reader!
Broz je napisao(la):Taj potencijalni rezac ce da sluzi samo za to-rezanjeE sad sam nasao jedan NEC 24x za 95eura i mislim da je to OK cena ali me plasite sa tim stvarima koje nerazumem
Mislim sta znaci to 99minutni cd-ovi?
Samo je tehnologija kupljena od Ricoha. Drasticna razlika je u pitanju izmedju ova dva rezaca.nesharm je napisao(la):Dobar je AOpen 24x jer je u stvari Ricoh unutra.
Ja bih radije za sebe uzeo LiteOn, kada je vac takva situacija. Pogledaj testove na www.cdrlabs.com , momci su dosta realni,a imas i njihov forum da pokupis utiske korisnika.Broz je napisao(la):Taj potencijalni rezac ce da sluzi samo za to-rezanjeE sad sam nasao jedan NEC 24x za 95eura i mislim da je to OK cena ali me plasite sa tim stvarima koje nerazumem
Mislim sta znaci to 99minutni cd-ovi?
Gedzo pogledao sam ricoh-e i ne da su skupi nego nije normalno(mislim u poredjenju sa ostalim non-plextor rezacima)...
Izgleda da ce ovaj nec da legne![]()
Preporucio bih ti da kupis LiteON 40x/12x/48x. Dobar rezac u cenovnoj klasi koju trazis.Broz je napisao(la):Gedzo pogledao sam ricoh-e i ne da su skupi nego nije normalno(mislim u poredjenju sa ostalim non-plextor rezacima)...
Izgleda da ce ovaj nec da legne![]()
Laza je napisao(la):Ljudi, svojevremeno je na forumu, kao najbolja kupovina, hvaljen LG 16x. Zbog tog saveta a i povoljne cene ja sam pazario LG 24x i zadovoljan sam izborom. Zasto ga sad vise niko ne pominje, cak ni kao alternativu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari