Šta je novo?

nema slike na TV-u???

obi_van

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2005
Poena
650
:wall: posle 5-6 ATI-jevih kartica koje su perfektno prebacivale sliku sa PC-a na TV, ja budala resio da uzmem Nvidia-u...kupio sam Eagle 6600 256MB PCI-E, i posebno sam dokupio s-video na chinch adapter koji sam koristio i za ATI-jeve karte...i jedno veliko nista, ni "S" od slike. znaci ne mogu nikako da dobijem sliku na TV-u ako neko ima ideju neka javi. kada pokrenem nvidia u display propertis-u PC ne vidi TV, moram zatim da idem na "force detection" i posle restarta se pojavi opcija nView Display Settings, i bilo kako da stavim clone ili dual view bilo da mi je TV primaran ili monitor slike jednostavno nema. adapter koji sam dobio ima 5 pinova (muskih) mislim da sam ranije na tim adapterima imao vise iako su uvek na karticama bili sedmopinski zenski s-video dzekovi ili sta vec...ako me je neko razumeo i moze da pomogne dobro dosao je :crash:

Ja sam imao slicnih problema. Sa ATI karticama mi po pravilu bolje radi sa tim konvertorom , lepsa slika i sve to tako, cak mi je u par slucajeva bila crno bela slika bez konvertora ali zato GeForce vise voli da joj ubodes SVHS direktno. Mada to je samo moje licno iskustvo... Zar nisi trebao da dobijes uz karticu i sve kablove,mada posto je to eagle mozda je i TV out neispravan...

Nazad
Vrh Dno