Šta je novo?

Nema ikone u taskbar-u

• Začetnik teme Začetnik teme dbaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dbaja

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2001
Poena
619
Desava mi se ponekad da po uspostavljanju internet konekcije nema ikone u taskbaru (iako je ta opcija cekirana u konekciji).
Takodje, ponekad ikona jezickog podesavanja tastature naprasno nestane iako je i ona cekirana / trebala bi stajati u tasku.
Da li imate neki savet po tim pitanjima?

Proveri prvo ovo:

U toolbar-u povuci miša skroz ispod start dugmeta i pritisni desno dugme miša pa odaberi properties.

Isključi Hide inactive icons. Klikni na Apply pa na OK.

Što se tiče Language-a, Klikni bilo gde na toolbar i odaberi Lock The Task Bar ako je čekirano ... ako nije onda samo taj Language pomeri malo bliže dugmetu START.

Ovo bi trebalo da upali.

rakabencmark je napisao(la):
Proveri prvo ovo:

U toolbar-u povuci miša skroz ispod start dugmeta i pritisni desno dugme miša pa odaberi properties.

Isključi Hide inactive icons. Klikni na Apply pa na OK.

Što se tiče Language-a, Klikni bilo gde na toolbar i odaberi Lock The Task Bar ako je čekirano ... ako nije onda samo taj Language pomeri malo bliže dugmetu START.

Ovo bi trebalo da upali.

Cekaj, mislim da se nismo razumeli... Meni ikona nije skrivena vec je uopste nema. Ovo sto kazes nudi da sam odredim koje ikone treba da budu skrivene i kada a koje ne.
Desava se to da se racunar uredno konektuje ali nigde ne prikazuje ikonu konekcije iako je markirana ta opcija u properties-u iste.
Sistem je WinXP professional.

dbaja je napisao(la):
Desava se to da se racunar uredno konektuje ali nigde ne prikazuje ikonu konekcije iako je markirana ta opcija u properties-u iste.
Sistem je WinXP professional.

Ovo se dešava i kod mene s vremena na vreme. Problem sam uglavnom rešavao demarkiranjem i ponovnim markiranjem uz eventualni reset nakon toga.

Nazad
Vrh Dno