Šta je novo?

nema gateway-a hg510

Da li si nešto menjao u podešavanjima ?
Ukoliko nisi probaj da ručno uneseš adresu adaptera. Ako je adresa rutera 192.168.1.1 onda za adapter unesi IP adresu 192.168.1.50 , subnet mask 255.255.255.0 , default gateway 192.168.1.1 i primary dns 192.168.1.1 .
Nakon što to uradiš da li postoji konektivnost i da li možeš pristupiti ruteru kada iz web brosera ukucaš 192.168.1.1 kao adresu ?

probao to i kao konektuje se ali modemu ne mogu da pristupim... niti radi internet konekcija... ne verujem da je bilo sta menjano drugaru kad je prijavio limited conectivity on restartovao modem i vise nije proradio... inace on ne ume ni da pristupi modemu tako da sam siguran da nije nista menjano...

Jedino što mi trenutno pada na pamet je da se ruter resetuje na fabrička podešavanja pa onda da se proba. Za takvo resetovanje pogledati u upustvo koje je došlo uz ruter.
Takođe neka promeni , ukoliko ima rezervni, mrežni kabl da se vidi da nije problem do njega.

Poslednja izmena:
pa na taj reset sam mislio... iza ima taster za reset na fabricka podesavanja... pokusano nekoliko puta sa tim resetom ali ista prica... a kabl nije sigurno...

Onda će morati da kontaktira Telekomovu službu podrške. Postoji mogućnost da je ruter neispravan.

Vrh Dno