Šta je novo?

Nema dovoljno memorije, a ima ?!? Ne mogu da skidam sa Google Store-a.

MagicMaster

Čuven
Učlanjen(a)
12.05.2007
Poena
510
Alkatel C9.

Hoću da skinem neki aplikaciju.

Kaže nema mesta.

Deinstaliram 5-6 aplikacija koje slabije koristim.

Kaže i dalje nema mesta?!?

Odem u memory, kaže Phone 1.9 GB slobodno 20 MB (i to bi trebalo da je dovoljno)

A kad odem u aplikacije, u koloni PREUZETO piše 1,6 GB iskorišćeno a 421 MB slobodno.

a u koloni U TOKU je 438 MB iskorićeno, a 540 MB slobodno...

Šta se to dešava, šta ga "laže" da nema mesta?

Da li ti se to desava sa nekim drugim aplikacijama? Jesi li mozda koristio Lucky Patcher za tu aplikaciju? Meni se jednom desilo za PowerAmp, nesto sam radio sa LP i valjda sam brisao, ne znam ni ja sam kako je bilo, i svaki put kada bih pokusao da skinem aplikaciju ono bi mi pisalo da nema dovoljno memorije. Na kraju se ispostavilo da je zaostao neki fajl, valjda apk ili nesto u sistemskim fajlovima, koje je ostavio LP, pa sam morao to da obrisem i nisam imao problema kasnije.

Probao sam preko 20 da skinem, uvek isto.

Pa deinstalirao još par, pa probao opet te iste da skinem, isto ....

Ludilo opšte....

Rutovan je, ali nema CWM, nema ono Link2SD znači samo svoje ....

A imam 3 ebanka, i još neke stvari, pre nego što neko predloži Factory Format... :) :)

Pre par dana sam imao isti prob na zte blade q. Samo fabricki reset je resio, nista drugo nije htelo.

Obriši keš Google Play Store-a, kod mene je to više puta pomoglo

Samo factory reset, ili izbrisi jos aplikacija......, da imas dovoljno memorije, a da opet ne mozes da instaliras nesto, onda bi brisanje cache-a resilo problem, ovako jedino factory.... :)

Poslednja izmena:
Kad odeš u memoriju tu pokazuje koliko zapravo imaš prostora slobodno od 8gb ili 16gb ili koliko već imaš.
Kada odeš u aplikacije i sve to drugo gledaš to se odnosi na ram koga imaš verovatno 1gb pa je 400mb slobodno.
To su dve različite stvari.
Kod mene u telefonu moram da imam 520mb da bi uspeo da instaliram aplikaciju koja traži 20mb prostora.

meni je pomoglo brisanje delvik casha na zte blade q
isti problem sam imao
drndao sam ga jos ali mislim da je to bilo odlucujuce

I ja imam ovaj problem ponekad na Galaxy S2. Sve što sam uradio je da sam obrisao keš nekolicine aplikacija (tipa Opera, Google Play, Blic, B92 itd) i posle toga je bez problema proradilo.

Bar 500 mb mora da se ima plus količina memorije koliko zauzima aplikacija

Vrh Dno