MITIĆU, zahvaljujem i tebi za sve ovo što si napisao, kao i za link i stvarno je to dobra stvar, ali teško je da ću moći trenutno doći do takvo nešto.....
Uslovi.......
Idemo sada redom, da bih bio što precizniji:
Takav kabal od grafičke, takodje - ne da ne mogu nabaviti, nego ne mogu ni sanjati OVDE! Razumeš me.....
Jedva sam nekako i došao do te grafičke i to sa trista muka i problema!
A ovo, za tu "prvu sliku na TV-u", izgleda da ne umem ja da objasnim baš tačno i dobro. Evo, potrudiću se još jednom:
TV ima kanale /memorije, mislim to je svakako jasno svima, ali ipak moram detaljnije, redom.../
Znači kanale sa kablovske, biram na 1,2,3.......10,11,12....30...
Može i na + i - , to su dva dugmeta jedno ispod drugog na daljinskom, i onda kanali idu redom.
E sada:
Na daljinskom, na gornjoj desnoj strani, ima posebno dugme, koje kada se klikće, prebacuje sliku sa priključenih uredjaja na TV-u.
Pa to ide redom - DVD, SAT, Video i takvih je šest izmena.
Konkretnije, na ekranu piše /gore, levo, sa zelenim slovima/, idem redom:
1. Ništa ne piše
2. AV-1
3. AV-2
4. AV-2-S
5. SAT
6. SAT - S
To - AV i SAT, može preko menija da se promeni ovako:
AV-1: AV-1, CABLE,GAME, CAM, EDIT /Pa se desno može pisati još/, DVD, VIDEO, SAT;
AV -2: Sve opcije kao gore, samo sada prva opcija je AV - 2.......
AV -3: Takodje isto, a sada prva je AV - 3 i onda - sve isto redom.....
Nadam se da sam sada malo preciznije objasnio.
A to za BRUJANjE, ne mogu ni ja shvatiti!
VOLTE

mu sigurno nisam dovodio, ali u zvučnicima od TV-a da bruji s-video kabel, meni čak i nema neke logike! A preko 25 godina radim sa muzičkom opremom /razglasi, procesori, pojačala, klavijature....../ tako da me OVO sada još više buni!
Možda sada dodatno pomogne nešto oko konekcije sve ovo što sam napisao...
Pozdrav.