Šta je novo?

Nekoliko opstih pitanja

FMW SLaUGhter

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
619
Prvo, uzeo sam FG6200 (256VRAM) i probao da instaliram Chronicles Of Riddick:EFBB (koji je inace na starom mi FX5200 (128VRAM) radio bez problema (ako se igranje u rez 640x480, sa prosecno 8FPS moze tako nazvati!). E sad, kad god pokusam da startujem igru, javlja mi da nemam podrsku za 1.3 OpenGL!Sta kog?Moze li neko da mi kaze sta mi je ciniti?Ostale relevantne komponente su, procesor-Intel Pentium 2,41GHz; memorija 512MB DDR i td.

Drugo, u NWN2, NEMAM NEBO! Tacnije, imam, ali izgleda kao da je neko uperio sijalicu od 1 000 000 000 000 vati, na teren. Jel' neko imao slican problem i kako ga resiti?

Trece, da li postoji neki nacin da na ovom jadnom kompu igram Gothic3? Recimo, neki program tipa Oldblivion?

Imam 91.47.

Sa 6200 igranje Gothica 3 nece biti mucenje,to ce biti vise od toga.512 rama takodje je premalo za ovu ionako neoptimizovanu igru.

Pa jesu li izbacili neke patchove i gde ih naci?

sto se NWN-a tice probaj da reinstalrias igru i skines patch 1.03 njihovim updatereom, tezak je nekih 115-120 mb

Poslednja izmena:
evo helpa:
Preimenuj to sto si skinuo u riddick.rar ...i to je to.

IT'S ALIVE!!!:banana:HVALAHVALAHVALA!

Cool, Riddick radi :) jos da kupim giga i po' rama i Gothic3 ce da profunkcionise!

oce ali na nekim minimum detaljima u niskoj rezoluciji, a i CPU ti je malo kritican.

Vrh Dno