ZoNi je napisao(la):... a xp radi stable as a rock![]()
pa, sta to imas posebno da tweakujes? ja to i na xp i na 2k zavrsim za 20ak minuta... a GUI? Nekom se svidja, nekom ne... ali, barem sa XPom imas vise izbora!kUdtiHaEX je napisao(la):A sto se tice stabilnosti i debilnosti, radi ok, a na samo twikovanje sam izgubio bar tri puta vise vremena nego sto mi je za to potrebno na 2k. A sad, GUI je stvar licnog ukusa i meni se nikako ne dopada...
kUdtiHaEX je napisao(la):Usled one trke i frke oko instalacije windowsa, zalutali CD XP-a se obreo u mom CD-ROM-u i instalirao i pored moje velike mrznje prema XPu...ali ajde sta je tu je....
Cim sam usao u Windows XP setio sam se koliko je odvratan da sam hteo odmah da po******...
silverglider je napisao(la):Deluje zanimljivo rasprava, ali nista sustinski nije receno
......................................
......................................
Dakle, voleo bih da mi neko kaze sta ga je (sem izgleda) motivisalo za instalaciju i koriscenje XP-a? (podrazumevam situaciju da je takvim korisnicima sve radilo korektno sa nekim prethodnim windowsom).
kUdtiHaEX je napisao(la):Ono sto me zesce iritira je AUTOPLAY!!! Iako sam ja to 'iskljucio' on i dalje radi....i naravno nervira me... Kako da ga zauvek iskljucim, sem formatiranjem harda i stavljanjem 2k preko?
Pozdrav...
Sasa je napisao(la):Ima mnogo gotivniji sistem za logovanje korisnika.
Do sada, kome sam stavljao W2k, mucno ljudima bilo da prave multi-user okruzenje cak iako su imali potrebu, smaralo ih kucanje, sada samo klikic na slikicu i svako svoje ima.
Naravno, ne drze passworde
Pozdrav!
iNCUBUs je napisao(la):...
Samo jedno pitanje: ko te je terao da ga instaliras? Da li si mozda bio prisiljen? Ako ti se toliko gadi, da li si mazohista pa u stvari uzivas u tome?
Vrati se na w2k ako ti XP ne odgovara, prosto k'o pasulj...
darkpawla je napisao(la):...
cemu onda multi usering ako nedrze pasworde. svako svakom moze da radi sta oce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari