Šta je novo?

nekoliko dilema

tomazino

Čuven
Učlanjen(a)
30.07.2004
Poena
619
Sorry, ako je negde vec bilo reci o tome, ali interesuje me koja je memorija bolja za overclock: geil 800 ultra ili geil 800 black dragon, a drugo pitanje je vezano za plocu, tj. da li se isplati za overclock dodati 50 evra za gb p35 dq6 u odnosu na gb p35 ds3p. Hvala.

Sorry, ako je negde vec bilo reci o tome, ali interesuje me koja je memorija bolja za overclock: geil 800 ultra ili geil 800 black dragon, a drugo pitanje je vezano za plocu, tj. da li se isplati za overclock dodati 50 evra za gb p35 dq6 u odnosu na gb p35 ds3p. Hvala.

Ne mogu ti reci koja od te dve je bolja za OC ali ti mogu reci koliko sam ja terao Black Dragon dok sam ga imao. Odmah da ti kazem sa voltazama nisam preterivao, a nemoj ni ti. Na 2.2V je isla na 900 CL4 ili na 1000 CL5. Mislim moze voltaza jos gore da ide ali ne znam koliko je to bezbedno za tu memoriju i ja nisam na vise ni pokusavao.

GA-P35-DQ6 ima bolju naponsku i koliko sam ja citao po forumima nema vdroop-a tako da ce OC biti veci sa manjom voltazom podesenom u biosu, a da li se isplati davati 50 Eura vise to najbolje znate ti i tvoj novcanik. Ako imas dovoljno para uzmi je.

dq6 ima i mnogo bolje hladjenje, kao i dodatnu opremu od ds3 tako da i to ima uticaja na cenu.

Nazad
Vrh Dno