- Učlanjen(a)
- 29.11.2006
- Poena
- 440
Onoga trenutka kada smo se prvi put registrovali na nekom forumu ili otvorili email adresu, rekli smo zbogom privatnosti.
Još jedan korak u pravom smeru.
Još jedan korak u pravom smeru.
Uff bre, sta ti je rascvetano ? :d
Privatnost je nestala onog momenta kad ste uboli kabl u svoj modem i prikacili se na net. Plus Facebook, Twitter, MySpace... ljudi ocito imaju potrebu da se pokazuju.
Evo meni ispred kuce danima stoji neki kamion firme "Flowers By Ivone", ali ja znam da je to samo cvećara pa se ne cimam mnogo oko toga a to sto pise na engleskom je sasvim normalno jer je to uvek bilo u modi.
Evo meni ispred kuce danima stoji neki kamion firme "Flowers By Ivone", ali ja znam da je to samo cvećara pa se ne cimam mnogo oko toga a to sto pise na engleskom je sasvim normalno jer je to uvek bilo u modi.
A jesi li siguran da nisi pod nadzorom? :trust:
Dovoljan im je šraf, provereno!
Privatnost je nestala onog momenta kad ste uboli kabl u svoj modem i prikacili se na net. Plus Facebook, Twitter, MySpace... ljudi ocito imaju potrebu da se pokazuju.
Pre će biti da su se ljudi istripovali da su mnogo bitni da neko ima potrebu da ih gleda.
Zato sajtovi tipa Facebook nisu dozvoljeni u EU bas zbog moguce zloupotrebe privatnosti
Ne samo to sto je Facebook zabranjen na nekim mestima zbog zloupotrebe privatnosti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari