Šta je novo?

Neko nas uvek gleda

Cia snajka Cia :d.
Realno, a sta me zabole :), ko da ce oni da prate mene ili tebe.
A i nemaju oni resursa da prate sad whole world wide web (wwww :p)...

davno receno

privacy is overrated

Davno rečeno, ali da spomenemo, da se ne zaboravi, kako već glasi parola.

U filmu Eagle Eye, postoji scena u sobi sa televizorima, gde se čoveku predočava njegov život i trace. Njegova fotografija koja je bila cropovana, sada je uncropovana. To kada sam video, baš sam se zapitao...

Samo se vi učlanjujte na te fejsbuke i kačite slike, pišite sve šta radite tokom dana, gde ste bili, kako ste se proveli, kakvi ste ljudi... i onda to šerujte sa prijateljima. I ako označite da mogu da vas vide samo prijatelji, to znači da nema nikakvih problema... naivne budale :)

U *** ^ :D, ovo je prejako :d.

byMAX, si ti zazidao prozor, a kucna dostava hrane ti se vrshi preko double air lock? :)

Jesmo pedofili ili teroristi pa da se neceg plashimo ili da nas neko za neshto moze uhvatiti? Zabole me i da cia zna koliko imam dlaka na dupetu sa rascvetalim krajevima...

Ovakvih tema je zaključano jedno 30 na benchu do sad... a onda su došli novi moderatori :D

Uff bre, sta ti je rascvetano ? :d

Privatnost je nestala onog momenta kad ste uboli kabl u svoj modem i prikacili se na net. Plus Facebook, Twitter, MySpace... ljudi ocito imaju potrebu da se pokazuju.

Evo meni ispred kuce danima stoji neki kamion firme "Flowers By Ivone", ali ja znam da je to samo cvećara pa se ne cimam mnogo oko toga a to sto pise na engleskom je sasvim normalno jer je to uvek bilo u modi.

Privatnost je nestala onog momenta kad ste uboli kabl u svoj modem i prikacili se na net. Plus Facebook, Twitter, MySpace... ljudi ocito imaju potrebu da se pokazuju.

Ako neko ima potrebe da ti napadne na privatnost, njemu nije potreban ni modem, ni tvoj nalog na nekom sajtu, pa cas ni mobilni. Idem da vidim da mi nije u lusteru prisluskivac :d

Ma dobro, to jeste istina. Ja mozda i imam prisluskivac ali sve sto mogu da cuju su glasni zvuci Heavy metala :D

Nije problem što poveruju, nego posle dođu kod mene i kažu "A ne možeš da zumiraš, da vidim ko je u ovim kolima? Zašto ne kupiš pravi kompijuter...sigurno je to problem!"....pošto notebook nije pravi :d

Reče gospodin Hrček sa 167 prijatelja i 146 slika :d...

Pre će biti da su se ljudi istripovali da su mnogo bitni da neko ima potrebu da ih gleda :).

Najpre ce biti da vecina ima zelju da ih neko gleda inace ne bi ni pravili te bedne izgovore za sociajni zivot :)

Poslednja izmena:
Zato sajtovi tipa Facebook nisu dozvoljeni u EU bas zbog moguce zloupotrebe privatnosti, koja je navodno zagarantovana od strane vlasnika sajta, ALI ako CIA ili neka druga organizacija zatrazi podatke- moraju da se povinuju.
Tako je i sa gmailom (mislim da pise na njihovom sajtu, ili sam negde drugde procitao- za gmail)
Zato- pazite sta ostavljte pd podataka.

Mada njih ne zanimaju "sitne ribe" vec su paranoicno opsednuti "unutrasnjim" terorizmom.
Cak ako se u medjunardom razovoru sa USA spomene neka karakteristicna islamska/muslimanska rec ili izraz- odmah se prati i snima razgovor.

A to je u praksi i pre cuvenog famoznog napada na Ameriku!

Ne samo to sto je Facebook zabranjen na nekim mestima zbog zloupotrebe privatnosti, nego je odlican za bazu psiholoskih profila. A u to spadaju i MySpace, itd....

A sto se tice privatnosti, nekim ljudima je dosadno u zivotu pa moraju da spijuniraju druge. Sta rade, sta jedu, koje im boje shit.....

Zato sajtovi tipa Facebook nisu dozvoljeni u EU bas zbog moguce zloupotrebe privatnosti

"tipa" facebook ili facebook? u smislu terms of service ne bi mogao da prodje da je firma registrovana u eu? ili ovo ispod? VV

Ne samo to sto je Facebook zabranjen na nekim mestima zbog zloupotrebe privatnosti

kol'ko znam zabranjen je samo na mestima kojima smeta "zloupotreba" informisanja proleterijata.

odakle vam te informacije?

Privatnost je nestala onog tenutka kada su pojedinci sa C64 presli na Amigu 500 i nakacili se na prvi BBS.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno