Šta je novo?

Neko je bese rekao...

The pocetnik

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
649
...da je taec 540e krsh i da ne radi sa BX plocama...samo da konstatujem da to apsolutno nije tacno,jer ovaj teac radi na msi6163pro odlicno pod w98 tj.diskovi narezani na 40x(princo sertifikovani na 24x) nec 52x cita odlicno.

Sigurno mislis na rezac w540e, posto je (bez w) 540e - citac
Cisto da ne bude zabune, kod onih koji tek planiraju da pazare rezace.

DS9 je napisao(la):
Sigurno mislis na rezac w540e, posto je (bez w) 540e - citac
Cisto da ne bude zabune, kod onih koji tek planiraju da pazare rezace.

Da,mislim na rezac,kao sto se vidi iz ostatka teksta.Inace ovo me je iznenadlio,jer nisam verovao da ce raditi na mojoj ploci,jer je neko na forumu rekao da je isprobao ovaj rezac na par bx ploca i da ni na jednoj nije radio kako treba(lose je narezivao).

teac se definitivno ne snalazi sa svim plocama... sa nekima radi sa nekima ne i to ne zavisi od cipseta ploce...
misterija jednostavno nije resena a ne verujem i da ce biti...

u sali bih ti rekao da ako ti teac radi savrseno sa tom plocom onda mora da sa plocom nesto nije u redu :) :wave;

Ipak mislim da je procenat ploca sa kojima teac ne radi kako treba veoma mali, jer pogledaj koliko ljudi koristi taj rezac (medju njima i ja na Abit BM6 ploci), a koliko njih se zalilo. Ono sto je kod starijih ploca malo teze naci je kombinacija setovanja za PIO i DMA mod u kojoj ce teac korektno raditi. Taj problem se prvi put pojavio sa ovim rezacem zbog velike brzine rezanja, ali je kod citaca i ranije postojao, pa je tako meni 540e dve godine radio (a nekima verovatno jos uvek) kao 20x citac. Samo sto kod citaca to nije od tolikog znacaja...

Ma taj Teac je stvarno do jaja... :D :D :D

REM_(da ne bude zabune, ja ga imam vec mesecima, i dobro me sluzi samo dok ga kudim, prethodni me je zezao, jer sam ga hvalio, pa da ne ureknem)

The pocetnik je napisao(la):
diskovi narezani na 40x(princo sertifikovani na 24x) nec 52x cita odlicno.

Pošalji meni jedan narezani disk, da prođe test na 2 uređaja na kojima znam da može da se provali kako se rezač snašao kod tebe na ploči :)

Re: Re: Neko je bese rekao...

Heinz je napisao(la):
Pošalji meni jedan narezani disk, da prođe test na 2 uređaja na kojima znam da može da se provali kako se rezač snašao kod tebe na ploči :)

Sve se moze dogovoriti.Ja sam u centru grada,pa mozes uredjaj da doneses kod mene:) Salim se,naravno,za uredjaj,a za ovo bi se mogli dogovoriti,jer me stvarno zanima rezultat.

Vrh Dno