Šta je novo?

Neki sajt kao podsetnik i sl?

nekoime

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
24.07.2009
Poena
169
Postoji li neki sajt, koji bi jednostavno mogao da se koristi kao podsetnik?

Evo šta mi konkretno treba: npr. naletim kući na neke zanimljive linkove, koji će mi trebati sutra na poslu. Iskopiram te linkove, pejstujem ih u taj neki "podsetnik sajt" i kad odem na posao, otvorim taj sajt i vidim linkove. Ili na poslu vidim nešto za dl, pa onda tu ubacim te linkove, i kući ih onda downloadujem...

Postoji li tako nešto? Što jednostavnije - to bolje :)

uzmes linkove prebacis u txt fajl uplodaujes na flash ili
posaljes sebi na hot, gmail, yahoo itd ili
uploadujes sebi na sendspace
i tako slicno :D

Hvala vam, ali to nije ono što bih ja ;) Za sada je mojoj želji najbliži pastebin.com

http://www.google.com/ig
Ako imas gmali nalog, podesi browser da ti ovo bude home pge i dodaj web widgete po zelji. Sigurno ima neki za bookmarke.

Ja recimo koristim http://springpadit.com kao android app i kao website....

Fino radi i mozes da dodas svakakve stvarcice, od sajtova, shopping lista, raznih podsetnika i sl...

Ja koristim Google Calendar (i kao podsjetnik i za dodavanje korisnih linkova).

Što se mlatite sa tim fleševima?

Google Docs. Napravi dokument pa snimaj šta ti je volja.

Poslednja izmena:
Hvala vam svima, potraga je završena (za sada :D ) - pobednik je pastebin.com :)

Google (docs, mail, calendar i ostalo) je malo sporo za moj ukus, usb flash naravno nije ono što mi treba, baš kao ni sinhronizacija bookmark-a... Springpad ne deluje loše, ali ipak ima suviše mogućnosti (a čini mi se da moram i da se ulogujem da bih ga koristio, što mi je takođe nepotrebno).

U svakom slučaju, još jednom se zahvaljujem svima.

Molba modovima: ne zaključavajte ovu temu, možda će još neko imati neki koristan predlog - a postojeći predlozi će sigurno koristiti bar nekome :)

www.google.com/bookmarks ?

korisnici opere doduše ne mogu da ga koriste ali inače nije loš. plus može da mu se pristupi preko google toolbar-a

Poslednja izmena:
Najbitnije kod Google Calendar-a je to što može sms da ti pošalje kada definišeš (i što je najbitnije ljudima iz oskudnih zemalja kao što su naše u regionu, Google to radi za DŽ) :wave:

Rade za dz, samo da bi dobili broj tvog mobilnog telefona. ;)

Eh, da su jedini... Daš krv, ostaviš broj mobilnog u onom upitniku, i smaraju te porukama svakih nekoliko dana... Transfuzija ovde, transfuzija oNde... :wall:

Google još nije počeo sa sms advertajzingom, valjda?

Ja koristim gubb.net

Rade za dz, samo da bi dobili broj tvog mobilnog telefona. ;)

Ja do sada nisam dobio ni jedan sms tog tipa osim jednom u dve godine što mi stigne za paintball poziv da dođem na promociju :wave:

Nazad
Vrh Dno