Šta je novo?

Neki kineski online FPS :D

• Začetnik teme Začetnik teme SOCOM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

SOCOM

Čuven
Učlanjen(a)
21.10.2004
Poena
765
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 1600AF (Pinnacle Ridge)
Matična ploča
Gigabyte 450 AORUS M
RAM
Kingston HyperX Fury DDR4 3200 2x8GB
GPU
XFX RX6600
Storage
M2 Kingston 256GB; SSD Kingston 256GB; SSD Kingston 480GB, HDD Seagate Barracuda 2TB.
Zvuk
Inetgrisan
PSU
Chieftec Element 700W
Kućište
Prastaro
Monitor
LG 24"
Miš & tastatura
A4 i Gigabyte
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Nesto sam skeptican da je ovo kinesko. Rekonstruisi kako si ga nasao, pa nadji i kako se zove.

Nisam verovao da postoji jos brza sa jos manje recoill-a igra nego COD😉

Прво излагање Диаоиу плана "славна мисија ОЛ" Службени 8.1 рат

ПЛО игра "славна мисија ОЛ" 8 月 1 日 17 не брише датотеке ограничен број свеопшти рат, рат мобилизацију састанку од 25. ЦхинаЈои на "славну мисију Ол" "оперативни командни центар" у. "Славна мисија ОЛ" пун Диаоиу сајт објавио планове да демонстрирају најновију верзију узбудљивим садржајем, и објави будуће развојне планове.

ЦхинаЈои први дан на "славне мисије ОЛ" позива госте, медији сведок нова ФПС игра се испоставило - Кина је први војни игру која је званично ушла у еру Онлине! Игра диван перформансе које освојио медијску сцену и ФПС играчима.

После три године пажљивог истраживања и развоја, "славна мисија ОЛ" мора да поништи традиционалне иновације ФПС игре. Врхунац тоталног рата је да брани Диаоиу острва ПВЕ, игра ће бити први наступ у ПЛА освојио острво Моријима брутална борба живи. Унесите игру играчи ће се борити раме уз раме са НОВЈ, са рукама је јапански "јапанска територија враћа се украду."

:d:d:d

Civilna verzija ovoga, što mu dođe kineski vojni simulator poput ARMA ili America's Army:

Edit: Bechmark igre o kojoj se priča u temi:

Poslednja izmena:
Samo da se ogradim, nije hentai u pitanju 🙂
Ganjao sam nešto o kineskom novom lovcu i puf! evo ga link gde ga baš na jednoj mapi i ima 🙂

Nazad
Vrh Dno