Šta je novo?

Neki dobar fliper?

• Začetnik teme zwobot
  • Datum pokretanja
Z

zwobot

Guest
Kao sto i sam naslov kaze,predlozite mi neki dobar fliper.
Jos ako moze da se igra gamepadom,uhhhhh... :)

Kao sto i sam naslov kaze,predlozite mi neki dobar fliper.
Jos ako moze da se igra gamepadom,uhhhhh... :)

Fliper i gamepad, nesto mi to ne ide jedno sa drugim ali nvm.
Moj favorit je Time Shock. Igrao na starijim verzijama win-a, ako imas win7 mozda nece da radi, nisam siguran.

Imaš Pro Pinball seriju (The Web, Timeshock, Big Race USA I Fantastic Journey) koju ljudi mnogo cene ali ako pitaš mene najbolji fliper ikada je SlamTilt. Ne radi na Windowsu XP sa SP3 ali zato lepo radi na Win7 ako mu napraviš batch fajl ovakve sadržine da ga pokrene

taskkill /f /IM explorer.exe
"C:\Pinball\Slamtilt\Slamtilt.exe"
start explorer.exe

Samo umesto "C:\Pinball\Slamtilt\Slamtilt.exe" staviš punu putanju gde ti je igra ili prekopiraš igru u C:\Pinball\Slamtilt

[YOUTUBE]hLaqnMS__-Q[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]xDkoUXrGngw[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]LpLkc5fKqdU[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]0tb_Du4fOCo[/YOUTUBE]
i naravno SlamTilt sa svoje 4 table (svaka bolje od predhodne)
[YOUTUBE]aRmdzdlqPxc[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]aXaAfLJuhrs[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]HF-lG5POPBk[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]WUF0Q981RQ0[/YOUTUBE]

Definitivno Pro Pinball: Timeshock.Takav dozivljaj nece ti pruziti ni jedan drugi fliper (a probao sam ih dosta), radi na win7 provereno .Gamepad i fliperi ,po meni, nikako ne idu zajedno,mada sve je stvar ukusa.

Takav dozivljaj nece ti pruziti ni jedan drugi fliper

oce - pravi fliper :) ja odbijam da igram video fliper, sobzirom da sam kao klinja sabijao svaki moguci fliper do specijala, pa rekorda, pa ostavim x kredita drugima da se igraju kad mi poludi mozak .. :) nema boljeg osecaja nego kad ti ide lotpica u propas' kroz sredinu, i ti ga cimnesh taman tolko da ga ne tiltujesh, i josh shmekerski ne pritisnesh dugme, da ti se od odbitka namesti na penal na suprotnom fliperu .. :) izvint'e na relativnom off-u, uvati me nostalgija

nazalost, toliko je proshlo da ja ne mogu da se setim vishe ..

creature from the black lagune
terminator 2
Jurasic park
Doctor Who (mozda i najbolji)
twilight
Indiana Jones
Adams family

to su bili poslednji fliperi u beogradu pre nego shto je posao fliperana zamro ... skoro sam video Twilight u klubu Energie u beogradu, i ladno gomila riba djuska, zurka ludnica - ja se uvatio za fliper :d jedino shto im nije radio levi pipak bash najbolje pa sam se smorio jer je skoro pa nemoguce pogoditi desnu rampu, pa samim tim i igra gubi na vrednosti ..

Timeshock!!!

Ima li negde u bgdu jos neka ziva fliperana ? Bas mi se igra.

ali ako pitaš mene najbolji fliper ikada je SlamTilt. Ne radi na Windowsu XP sa SP3 ali zato lepo radi na Win7 ako mu napraviš batch fajl ovakve sadržine da ga pokrene

To majstore, svaka cast za ovo. Definitivno najbolji fliper sto se mene tice. Cepao sam ga na Amigi. Probacu ovo bas veceras.
Hvala

Nista ne moze da zameni pravi fliper naravno!
Timeshock neke table za Future Pinball me zanimaju.Timeshock sam pre par godina igrao,super je.Sad bi mogao malo na veci monitor da se podsetim :)

Gde izvukoste Slamtilt :)

Dobio je bio dobre ocene, ali se prilično kasno pojavio. Na Amigi je u tom žanru dominirao Digital Illusions. Verovatno i ostao reper 2d flipera. Kanda su svi fliper bili upoređivani sa njihovom poznatom trojkom:

Pinball Dreams http://www.lemonamiga.com/games/details.php?id=837
Pinball Fantasis http://www.lemonamiga.com/games/details.php?id=824
Pinball Illusion http://www.lemonamiga.com/games/details.php?id=1452

Svi su dolazili sa po četiri table osim poslednjeg. Pinball Illusion je samo u PC verziji dolazio sa četvrtom bonus tablom koja je, ironično, meni bila najbolja u odnosu na glavne tri.

Ja nisam neki naročiti ljubitelj flipera, ali ova tri flipera su me neverovatno mamila da ih iznova igram. Inače, u prvom momentu sam bio ljut kad sam shvatio da su mi snimili flipere na diskete umesto igara koje sam bio poručio (bilo došlo do neke zabune :))

Da li ima neko problema sa SlamIt Pinball, kod pokretanja izbacuje mi poruku ...has stopped working.
Juce je radila ali danas odbija saradnju.
W7 64 bit je os i radi se o legalnoj verziji flipera.
Uradio sam uninstall, igra se pokrece ali nema kugle. Ko da se zaglavio mehanizam za izbacivanje kuglice :d.
Prijavi kredit, izaberem karakter komande rade ali kugle nigde. :wall:

Poslednja izmena:
Koliko se secam ovo je bio mnogo dobar fliper koji je ubedljivo najbolje izgledao:

[YOUTUBE]7vv_zwgKfTo[/YOUTUBE]

Ne postoji bolji fliper od Visual Pinball. U pitanju je Mame emulator. Imaju sve table kao u stvarnom zivotu, znaci svi poznati i nepoznati fliperi.

@Stef

Znaci...zashto si me podsetio!?!?! ;) Ni jedan 3d fliper nije mogao da me zdrzi ni hiljaditi deo vremena koje sam provodio uz navedena 3. Uf....

Sa druge strane, retko sam "pikao" prave flipere, jer kao klinac...radije sam kupovao zetone za Golden Axe, Mortal Kombat, Double Dragon, Cadilacs and Dinosaurs....itd

Koliko se secam ovo je bio mnogo dobar fliper koji je ubedljivo najbolje izgledao:

[YOUTUBE]7vv_zwgKfTo[/YOUTUBE]

...i jos uvek medju prvim aplikacijama za instaliranje na mom sistemu :d

Nazad
Vrh Dno