Šta je novo?

neka greska u sred rada, pomagajte!!!!

Johnny B.

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2005
Poena
380
Javlja mi se greska u sred rada dok sam na netu. Od pojave greske gubim konekciju i jos neke programe, a jedini nacin da vratim sve na staro je da restartujem komp.
Sta bi to moglo da bude.
p.s.Greska se javlja, cini mi se, samo kada sam konektovan na internet (uglavnom mi je komp konektovan na net dok je upaljen).

Prilozi

• greska.webp
    greska.webp
    102.9 KB · Pregleda: 123
SP2
Do sada nisam imao tih problema.

pa mogao bih drsko da kazem; eee brate johnny ne imo gresku, pa sta ti je to sve pobogu ukljuceno u taskbaru!!!
ali necu 😀
probaj da iskljucis nekoliko tih servisa sto ti rade u pozadini a eventualno da sacuvas "Bookmarks" i reinstalises "Firefox" i njegovo pokretanje ne opteretis sa toliko otvorenih tabova koje mora da ucita kad ga pokrenes.
pozdrav

Mislim da mi taskbar nije preopterecen, mislim nije toliko. Radilo je sve kako treba i onda je ovo pocelo da se dogadja od pre dvadesetak dana.
Mislim da je problem sa modemom, ali nisam siguran. Imam onaj glupavi modem SAGEM od Beotela.

Isti slucaj

Imam isti problem. A imam i Sagem modem 800 NOVATEL. I sta raditi. Reinstalirala sam sistem i opet se desava ista stvar😡😡 Vec sizim. Ima li pomoci. Koristim Mozilla Firefox.

Ma ja mislim da je problem sa driverom modema, samo sto nisam sto posto siguran. Vec sam dolucio da menjam provajdera samo zbog modema (malo i zbog cene). Ovaj drugi daje na koriscenje router koji ide preko UTP. Mislim da ce onda ici sve kako treba.

Nazad
Vrh Dno