Jel bi ti to na 9200 se da igras neku igru?
Obavezno Soldier Of Fortune 1-2, prvi deo je prava zaraza, pogotovo ako nisi igrao. Iako je igra iz '98 jednostavno nikad ne stari!Da li neko igra neku bas strava pucacinu koju moze da mi preporuci? Nesto sa dosta krvi ali sa malo manje SFa! Ja sam se smorio, molim vas pomozite!!!
Obavezno Soldier Of Fortune 1-2, prvi deo je prava zaraza, pogotovo ako nisi igrao. Iako je igra iz '98 jednostavno nikad ne stari!
Jel bi ti to na 9200 se da igras neku igru?
u dvojci je bas njesra predator...
Ja sam inace fan Call of Duty serijala, ali probaj ovu igru History Channel Civil War nije losa isto je pravio Activision, mozda ti ubije 3-4 dana dosade! Inace sto se tice mojih omiljenih pucacina to su: COD2, Far Cry, Doom 3 inace sve igre su radile na mojoj grafickoj FX5200, pa se nadam da ce i kod tebe da rade!
Doom3 na Fx5200, pa ti si onda S/M i a2m fanatik :-devil-:
Ama bre kako:wall: Pa da, može, probo i ja pre par godina čim se pojavio Doom3, ide super, u 15fps u 640x480 sa svim pogašenim efektima. Doduše, ume da nagura čitavih 30fps, kada nema neprijatelja na ekranuImao sam u to vreme AthlonXP oc na 2300MHz ali slaba vajda. Doom3 ne pravi neku veliku razliku u procu, osim ako nemaš bogalja (kelerona)
E sa 9600Pro se situacija drastično popravila. I nemojte da lažete ljude ovde, nego lepo udri pretragu po forumu, ima thread od Doom3 i timedemo u njemu, pa lepo pročitajte.
Imam Asus-ov FX5200 128MB/128bit i AthlonXP 2000Mhz, 512mb ram i naravno da sam igrao u 640x480 sa skoro svim pogasenim efektima, ali sam je igrao. Zasto mislis da bi lagao da sam igrao Doom3???
Ne kažem da lažeš, pa sam sam imao sličnu makinu kao ti. Nego je žešće zlopaćenje igrati sa niskim framerateom i u tako niskoj rezoluciji, pa još i bez efekata. Ja sam probao i odustao, dok nisam nabacio 9600pro koja se još i solidno overklokovala.
Po meni je to S/M i a2m zabava. A na 9200se bolje da ne znaš kako će da radi, ja sam video, tuga božja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari