Šta je novo?

Nehrim - At Fate's Edge (TESIV: Oblivion Total Conversion)

starac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2005
Poena
515
http://www.moddb.com/mods/nehrim-at...im-at-fates-edge-release-of-german-version-10

NehrimModdbFullPIC2.jpg

Today, the biggest completed total conversion for Oblivion gets released. After 4 years of development, we are proud to present our project to the public.
Nehrim features a continent that is as big as Cyrodiil, built completely by hand and filled with cities, castles, villages, hidden places, quests, dungeons, new weapons, armours and spells. There is professional German voice acting for every dialogue as well as a new soundtrack with more than 50 unique music pieces. The mod offers about 50 hours of playing time.

We are currently working on an English version with translated texts and German voice acting and are making good progress. We estimate that the English version will be available in July or August.

Poslednja izmena:
pa ovo uopste nije lose...ionako nema na vidiku krstenog rpg-a tako da ce doci odlicno...svidja mi se jer ce biti nova prica samo ce mi smetati german audio ali ok podnecu

polako nemorate jos krenuti da igrate ovo kazu da ce da urade i na engleskom ali im treba vremena, po njihovom sto su napisali ocekuju na engleskom u julu ili avgustu... do tada se vredi strpiti za ovo sto su odradili a za one bas nestrpljive samo napred...

polako nemorate jos krenuti da igrate ovo kazu da ce da urade i na engleskom ali im treba vremena, po njihovom sto su napisali ocekuju na engleskom u julu ili avgustu... do tada se vredi strpiti za ovo sto su odradili a za one bas nestrpljive samo napred...

odradice prevode ali german audio ostaje

"We are currently working on an English version with translated texts and German voice acting"

Sto znaci da cu ja ovo preskociti. Mislim, Njemacki voice acting!

Da, i ja sam je instalirao i probao nekih dvadesetak minuta. Skroz dobro deluje!

Jel mozes potvrditi da li je glas nemacki i jel ima prevoda na engleski dok pricaju ?

Piše u komentarima na linkovanoj stranici da je upravo tako.. Nemački voice, engleski titlovi

Jel igrate ljudi? Dajte neke malo detaljnije utiske :)

Igrao oko 2 sata, za sada sjajni utisci. Vidi se da je mnogo truda ulozeno u sve elemente igre. Sistem levelovanja je izmenjen, takodje imas skilove kao u Gotiku recimo( hunting, cooking i sl. ). Grafika je kombinacija najboljih modova koji su izasli za Oblivion, muzika vrlo dobro odradjena. Prica obecava, iako sam tek krenuo da je odmotavam. Za sad toliko, odoh da se igram :type:

Kako se leveluje u ovom modu ? Pise mi da sam dobio lvl al se nista ne desava.

valjda treba da otvoris dnevnik i tamo izaberes koji hoces skill

a pazi sad ovo sve to uradim, pokrenem Nehrim , kliknem na new game i on nece da je pokrene, da li sam nesto zeznuo

a pazi sad ovo sve to uradim, pokrenem Nehrim , kliknem na new game i on nece da je pokrene, da li sam nesto zeznuo

Otvori Nehrim Launcher u Data files cekiraj sva tri fajla onda accept i igraj.
Ja sam igrao par sati i odusevio se.

to sam sve uradio ali izgleda treba imati neki save iz obliviona.Da li u oblivionu trebm izaci iz kanalizacije na pocetku?

Nema nikakve kanalizacije niti je potrebno imati save. Nešto nisi uradio kako treba.

If you are using Windows Vista or 7, then please do not install Nehrim into one of
the Program Folders (Program, Program Files, Program(x86), Program Files (x86)). Because of the Windows security checks this can cause problems.
jesi ga instalirao ovako kao sto su napisali

uradio sam kako mi je mi je bojanh objasnio(ali sve ispocetaka) i proradila je, samo mi je instaliran u program files, valjda zbog toga iskace na desk na svakih minut dva

Nazad
Vrh Dno