Šta je novo?

Need For Speed World

Ju ne da ima gluposti,nego je pretrpano njima,a ubedljivo me najvise nervira kretanje protivnickih kola u mulitip,ono kao neko skakutanje,uzas ili kada me na pravcu obidje onako opusteno ko da vozim ficu (a imamo isti auto)

Ma, nije tacno... To "skakutanje" ti je u stvari lag i on je tu, jer ima gomila igraca, a verovatno ce nestati do finalne verzije igre. Drugo, nemoj da kupis travu pored puta, drvece, bandere i sl. Ako se samo malo oceses o nesto, a neko bez greske odvoza isti deo staze, sigurno ce biti brzi.
Ovo ti kazem jer sam i ja tako mislio..
Igram dve-tri staze stalno, dobro ih poznajem i vozim cesto bez greske. Imam cak i slabiji automobil od nekih, pa sam opet cesto prvi.
Po meni, igra je savrsena za gubljenje vremena. (za one koji imaju zivaca da trpe lose servere i 101% arkadne voznje)
:banana:

Ako bi pazljivije procitao sta sam napisao uvideo bi da pise NA PRAVCU,to ti je ono kada ides pravo i nemas nikakvih bandera i ostalih prepreka,vozis pun gas,a lik te opusteno obidje i sta sad tu nje tacno?

Nije tacno to sto govoris, jer nikad ne moze da se desi da i ti i protivnik imate istu brzinu i isto ubrzanje na delu staze. Slusaj, uopste nije bitno, moje je misljenje da nisi u pravu.
U svakom slucaju, meni se igra dopada i potpuno je zarazna. (volim igre u kojima moram da oborim neki rekord ili ostvarim bolje vreme od nekog drugog)
:d

Tvoje misljenje u ovom slucaju "ne pije vodu",zato sto je to MOJE licno zapazanje i naravno da u nekom realnom svetu ne mozemo imati isto ubrzanje,zato me je to i iznerviralo,ali ok,nisam rekao da igra ne valja,nego da me nerviraju stvari koje sam pomenuo,a nastavljam da je igram :)

Markos to sto te je obisao je verovatno sto je upotredio Slingshot (catch up to leading player.) ;)

obicno plsle 6 sam online nik je strob lvl 20 (rx7)

Koliko god bila arkada i dalje vaze svi fazoni iz starih nfs-ova i par novih...

sto sto ti opisujes je veoma moguce bez slingshota...

ova igra ima jedan lep dodatak pracenje idealne linije se isplati... dakle mozes preteci ljude lagano na pravcu i dobiti mnogo brzine samo prateci idealnu liniju po stazi...

desava mi se da obidjem ljude sa 15-20km/h razlike samo zbog pravilnog kretanja po stazi...

ako si ikada gledao formulu kako voze... isti fazon... dobijes najvecu srednju brzinu... tj. najvecu izlaznu iz krivine...

sto ostrije skreces i menjas pravac to ces sporije ici... ovde je toliko uprosceno...

anywayz takodje mi se svidja za gubljenje vremena... dobro je maltretirati ljude...

nick mi je "75turbo" pa se vidimo online...

Jel stigao neko do kraja tj do momenta gde ne moze vise da se budzi auto,jel moze i posle toga da se igra? Cini mi se da je neko rekao da ima 50 nivoa

Need for Speed World

Da li je neko probao ovu igru i da li je stvarno besplatna za igru online?

registrujes se instaliras i uzivas:)

Markos, ako ti se neko uvuche u bulju, velika je verovatnotja da tje te obitji na pravcu, iako imate iste automobile. To se zove slipstream, drafting, firung...kako hotjesh. Iako se radi o teshkim arkadama, developeri u zadnje rado implementiraju slipstream u svoje naslove, shto je dobro.
Josh jedna stvar koja mozze da utiche da protivnik na pravcu ima vetju brzinu od tebe jeste, kao shto je jamal napisao, idealan ulazak i izlazak iz krivine. Idealan ulazak u krivinu ti omogutjuje ranije dodavanje gasa i samim tim vetju izlaznu brzinu, shto rezultuje na kraju sa ranijim postizanjem maksimalne brzine.

Ono sto mene nervira je sto igra zapravo i nije besplatna. Navuku te da igras time sto je osnova besplatna, ali sa time ne mozes nista da uradis. Ja igram mesec dana i budzim kola ko ****** (u veoma uskim granicama koje mi igra pruza), a onda dodje neki klinac novajlija koji iskesira one kredite i kupi 3 puta bolji auto i oduva me. Jednostavno se ne moze napredovati i igrati na istom nivou sa ostalima ukoliko ne platis.

Ono sto mene nervira je sto igra zapravo i nije besplatna. Navuku te da igras time sto je osnova besplatna, ali sa time ne mozes nista da uradis. Ja igram mesec dana i budzim kola ko ****** (u veoma uskim granicama koje mi igra pruza), a onda dodje neki klinac novajlija koji iskesira one kredite i kupi 3 puta bolji auto i oduva me. Jednostavno se ne moze napredovati i igrati na istom nivou sa ostalima ukoliko ne platis.

nemoj to da te cudi! to je u svakoj igri tako, mozes da igras besplatno ali ako platis dobijas posebne pogodnosti.

eto primera ja igram bitefigth vec godinama i evo od nedavno se na hrvatima otvorio i s11 server koji je identican igri bitefight koja se nalazi na facebook, znaci dosta je promenjen od ostalih servera gde je ona igra koja je i bila samo je godinama unapredjivana kroz razne updejtove. poenta je ta sto mozes da igras i kupujes opremu shodno zlatu koje imas i lvl ali za malo manje zlata i pakleno kamenje ako uplatis imas mnogo bolju opremu koja ce ti traje mnogo duze a i korisnija je.

eto bas nedavno sam video lika da je uplatio 100 evra u igru i dobio 2600 paklenog kamenja ali on je sada dao tih 100 evra i nece vise jer mu je to sto je sada dobio i vise nego dovoljno za pametno igranje narednih 2 godine a posle te dve godine ce toliko biti jak da mu nece ni trebati vise da uplacuje.

tako ti je isto sa need for speed world, moze gratis ali ako samo malo das kesa odmah si za 2 klase ili vise jaci od ostalih i brze napredujes kroz igru.

izivnite za ovaj mali off ali eto samo sam dao poredjenje, i to nije samo tako ovde nego je svuda u takvim igrama. zato nemoj da se cudis ako mozes igraj tako kako mozes ako ne batalis.

ali jedno sam naucio za sve ove godine igranja takvih igara, da ti sto vole da puno uplacuju na pocetku da se jako brzo smore i da napuste igru vrlo brzo ili obrisu naloge a oni koji od pocetka idu polako i polako se bore za svoje mesto da ti najvise i opstaju u igri.

Vrh Dno