Šta je novo?

Need For Speed Rivals

illidan

Nenadmašan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
2,205
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark - phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb cl16 3600
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2 - s.m.s.l ao200 mk2 - kef q350, fiio ft1 balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h2o
Monitor
asus vg27aql1a
Miš & tastatura
mchose l7 pro, kbd.fans tofu65 raw alu - cream soda switches - gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet
[youtube]O3EFdI5h9Lk[/youtube]

Lepo izgleda i tu se prica zavrsava.

Igru pravi drugi tim Ghost games, tako da moze biti dobra, grafika izuva ako nista drugo :)

Plasim se kad je u pitanju Criterion Games...

Sreca pa naziv nije neki Underground remake. Mada, Ferrari obecava.

Poslednja izmena:
Ja ne vidim apsolutno nista spec ovde, a jedino sto mi deluje interesantno je najava da ce da bude slican Hot Pursuitu sa sve emp ludnicama i jurnjavom. Naravno, iskreno se nadam da ce i model upravljivosti barem malo da se poboljsa posto je input lag u prethodna 2 naslova almost complete disaster, kao i sama upravljivost vozila gde sva imaju isti osecaj, koja je doduse malo bolja i ispravljena u MW-u. Mozda je i nesto i sa tehnicke strane do engine-a, posto je bio onaj njihov interni Chameleon, ali videcemo sada sta ovaj Frostbite na Criterionu kaze...

Bar ce grafika da izuva ako nista drugo, onaj NFS The Run je odlicno izgledao na Frostbyte engine-u, cak lepse i od najnovijeg MW

Novi MW je imao mnoogo dobar zvuk motora... uh! Samo sam zbog toga igrao. Pojacam zvucnike i gas sa Ariel Atom-om, Audi R8, i jos ponekim...

ovo ce izgleda da podseca na hot pursuit koji je bio jedini koliko toliko uspesan od svezijih nfs-ova...i izgleda da ce imati onaj specifican drift...sto se meni takodje svidja...videcemo sta ce napraviti ovaj novi tim ;) toliko su nas ubili u pojam da vise i ne ocekujemo dobru voznju kakvu bi inace trebalo kad je u pitanju need for speed...sto ih ne kupi codemasters, to bi bila arkdadcina na nivou :D

Poslednja izmena:
Odlicno :) Meni je bolji Hot Pursuit nego Most Wanted, jedva cekam da izadje.

Ovo nije trkacina niti vozacina, ovo je klizacina.

Sad je upravo isao gejplej :)

Izgleda najs, a handling cini mi se skoro isti kao u proslogodisnjem MW-u... sto je opet + za razliku od Hot Pursuita

:d Vise se ne zna koji je koji nfs..

[YOUTUBE]4PmzsfMOHVk[/YOUTUBE]

kao neko ko je odigrao sve nfs-e, ovo mi lici na mesavinu dobrog starog hot pursuita sa ps1 [sustina, policija, egzoticni auti koji se ne budze i ferari, raznolika mapa, lepa okolina i siroki putevi], most wanted 1 [mapa] i hot pursuit 3 [auti i osecaj u voznji]...u sustini to je pravi recept za dobri stari originalni need for speed :) jos malo pa cemo i videti da li sam u pravu :D

to znamo odavno, mi imamo ps3 port *** :D

A možda ga zaista i osakate kao što su to već uradili sa fifom.

verujem da ce ga osakatiti kako bi bustovali kupovinu novih konzola...ali mi iz "low settings" generacije ce da se zadovoljimo i na pc na high, grafika je dovoljno napredovala, gejmplej and story is what we need right now :D

Ccc ako mi imamo ps3 port cemu onda one izjave da ce sada biti "kao" bolje i lakse portovati jer su nove konzole x86 etc...jeli to developeri demantuju sami sebe ili ipak nece namjerno zbog marketinga kao sto kazete. Kako god bilo, ovo je diskriminacija pc igraca :p
Mislim ozbiljno sad, svima nama je vizuelni aspekt igara bitan manje ili vise, jer nevjerujem da bih se iko slozio s time da je korektno a posebno onima koji su iole ulozili za dobar hardver da bih na kraju igrali neki port sa 7g zasteralog hardvera.

Poslednja izmena:
izgleda da je bolje uloziti u prosecan hardver i next gen konzolu, tako ne moz omanes :d

Vrh Dno