Šta je novo?

Need For Speed: HOT PURSUIT 2 Full

Dali ga je neko probao interesuju me utisci, jer mislim da ga nisu dobro razbili jer instalacija je samo 85 Mb a treba da bude 1.2 Gb, pa kad igrate o sve vuce sa cd-a pa dolazi do seckanja, jedini spas je virtualni cd
grafika je ok, modeli kola su dobro odradjeni panduri su sada mnogo pametniji, ako je neko igrao na PS2 pametniji su i od njih, protivnici su mnogo tezi, voze kao ludi, nema mnogo podesavanja i mislim da ce bolja verzija uskoro izaci.

ma to je final.. samo sto ne moze da se poredi sa motoGP-jem.. ni grafika ni voznja ni nista... totalno razocarenje... ni NFS nije sto je nekad bio...

Upravu si bolja je grafika na MotoGP a to da NFS nije vise kao sto je nekad bio, vise nema dobre fizike a igra je sav neka arkadna.

Imam verziju koja se instalira na 530 MB.

Zabavno je. Panduri su suvise dobri, nisu pametni, ali ubrzavaju kao da imaju raketni pogon, a mogu da ti okrenu kola vrlo lako. Da ne pominjem blokade na putu.

NFS nikad nije imao dobru fiziku.

cyber je napisao(la):
Dali ga je neko probao interesuju me utisci, jer mislim da ga nisu dobro razbili jer instalacija je samo 85 Mb a treba da bude 1.2 Gb, pa kad igrate o sve vuce sa cd-a pa dolazi do seckanja, jedini spas je virtualni cd
grafika je ok, modeli kola su dobro odradjeni panduri su sada mnogo pametniji, ako je neko igrao na PS2 pametniji su i od njih, protivnici su mnogo tezi, voze kao ludi, nema mnogo podesavanja i mislim da ce bolja verzija uskoro izaci.

E moj "BACHA"😛 😀 vidim da ti treba nova Graficka...

Pozdrav MACHA😛 😀 cheers

Nazad
Vrh Dno