Šta je novo?

Need For Speed Carbon Erorr

MixMaster

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2006
Poena
304
Ljudi Pomagajte, od nedavno imam novi Need For Speed pa mi se desava da u toku igre jednostavno igra prijavi neku gresku i trazi da se zatvori.
Da li neko zna zbog cega je to i kako da resim ovaj problem ? Da li postoji neki patch za ovu gresku na netu ? Ja sam trazio ali nista za sad nisam nasao.

update directx-a za oktobar je meni pomogao

znam bar 20 ljudi kojima se to deshava ukljucujuci i mene i svi zivimo sa time:D

Igra je bagovita i mnogima se ovo desava.

Da li je rec o onom ERORR-u kada izadje prozorce pa ono "dont send"?

I meni je to danas izaslo pa sam se malo zapitao sta je to, ali reko da ne panicim dok se ponovo ne pojavi.

mozda bi pomoglo kad bi neko napisao koju error poruku izbacuje racunar. za "neki erorr" nema leka!:)

Kada mi se sledeci put pojavi PRINT SREEN pa cu ga postaviti.
Ali ja mislim da pricamo o istom problemu.

Česta pojava i ne samo kod vas,do sada skim god da sam pričao o NFS Carbon-u svi su mi rekli da im je x puta izlazio isti problem,najčešće prilikom loadiranja neke trke.

Neki patch__??? Ali kad i gde?

Da upravo mi se i dogodilo nakon ucitavanja trke.

Nego da malo porkomentarisem igricu, posto sam je tek sada probao.
Cini mi se da je dosta tvrda i ne realna u krivinama. Automobili su kao kamenja.
Ima dosta ne stvarnih linija kretanja. Neverovatno su stabilni automobili. EA je vratio ono iz undergroudna 1 da ne mozes nikako da napravis vecu vremensku razliku u trci,.....
Grafika, svaka cast, ali meni se ipak svidja da je malo realnija voznja.
Poen za MOST WANTED!!!
Mozda kaznim, sigurno kasnim, sa komentarom, ali je bilo neodlozno i neizbezno da kazem.

[flame]Need for speed serijal je postao ****** od prvog underground-a[/flame]

Kod drugara mi se prilikom instalacije pojavilo sledece.

DirectX 0 was not detected on your system. Please visit www.micros....bla bla to obtain latest version.

I nisam mogao noramlno mu instaliram igru. Iako je instaliran latest oktober update. Nego sam morao da iskopiram instaliranu igru sa mog harda i da mu eksportujem/importujem sve registry kljuceve nakon cega je igra proradila sasvim normalno.

Kod drugara mi se prilikom instalacije pojavilo sledece.

DirectX 0 was not detected on your system. Please visit www.micros....bla bla to obtain latest version.

Meni se isto pojavilo pri instalaciji, a resio sam na sledeci nacin - desni klik na setup.exe - properties - compatibility mode - windows 2000.

Inace, ovaj compatibility mode mi je toliko vec puta pomogao kod raznih bagovitih igara, da vec, po inerciji, cim mi neka igra prijavi gresku, to je prvo sto probam. Za neke igre (i neke greske) treba probati i ostale stavke (win95, win98...) - nekad pomogne.

Poslednja izmena:
Ovako to izgleda.

E sad da li je moguce da se i masina restartuje u sred igrice???

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    185.1 KB · Pregleda: 71
stadardno i meni se isto desilo vec drugi put... samo me zanima da li mi je sacuvan napredak do tada. to mi se desilo u meniju za kustomizaciju vozila poslednji put

Sve je sacuvano sto je bilo do tada, nego da li se nekome restartovala masina (plavi ekran) zbog toga?

Meni je izletao u Windows, mada nikad mi se nije desio plavi ekran. Presao sam igru inache.

Nazad
Vrh Dno