drapin je napisao(la):
luka l. ajd mi kaži šta imaš od onih kamiončića za vožnju, bre, već mi dosadili da non-stop vozim poršeeeee i druge stupidne gluposti.luka.l je napisao(la):E, drapine, stvarno. Ako neko treba da bude moderator ovde, ja mislim da to treba da budes ti, ali najozbiljnije. (naravno, i da ti stoji ono search engine) 🙂
Ajd u zdravlje!
Cineman je napisao(la):luka l. ajd mi kaži šta imaš od onih kamiončića za vožnju, bre, već mi dosadili da non-stop vozim poršeeeee i druge stupidne gluposti.
ajd, ako se ima nešto ludo za vožnju, da se dogovorimo pa da mi narežeš nekako...
Pozdrav, Cineman ctp;
luka.l je napisao(la):Hard Truck 2. I njegov nastavak tj. zasebna igra za ciju je izradu kupila prava kompanija JoWood - King Of The Road. Dakle ova druga je igra u kojoj su ispravljeni svi bagovi iz predhodnika i ima novih vozila i sl. Iz dubine duse ti preporucujem volan jojstick zato sto se ne mozes udubiti u voznju takve vrste vozila ("ajnslag", menjanje brzina i sl. ) ako nemas isti.
Mogu da ti narezem na Princo-u kad budem uzeo (kad i svi, sad u ponedeljak) ili na verbatimu color, ali ce u tom slucaju da te dodje citavih 45 dinara + postarina (ili cu licno da ti dam).
Pozdrav! 😉
Ako me vidis, shvatices zasto sam govorio "debeli kamiondzija" 😀
drapin je napisao(la):
Jel moraju bas da budu kamioni, ili samo da nisu sportski automobili ???Cineman je napisao(la):luka l. ajd mi kaži šta imaš od onih kamiončića za vožnju, bre, već mi dosadili da non-stop vozim poršeeeee i druge stupidne gluposti.
E, dobro mi rece, da ni ne trosim disk space 🙂luka.l je napisao(la):Za Zabari job sam cuo i probao sam je i mogu ti reci da je igra krs tezak. Realnost 0. Misije 0. Vozila 0. Sve u svemu 0. 😀
Misije se sastoje od toga da imas vreme i treba da prodjes kroz checkpointe uglavnom. Nisam odusevljen. Zaboravi je. Ti iz rockstara nisu nesto dobri po tom pitanju.
drapin je napisao(la):Kad smo kod kamiona, zasto niko ne spominje MBTR, tesko da ce iko da napravi nesto realnije, ever...jes' da su opet trke na stazama, ali ipak je referentna igra !
luka.l je napisao(la):Ma dobro, ali je to ipak trka.....ovo je ipak ona "poslovna" realnost gde lepo nakacis prikolicu pa vozis tovar od mesta a do mesta b. Zaposljavas vozace kupujes bolje kamione i sl. Kamioni imaju realne karakteristike tipa nosivost, snaga.... Takodje imas lepo uradjene kabine bas onako kakve su u realnosti. Igra je za one koji vole TO, odnosno ko je kao ja zaludjen za velika vozila koja imaju veliki anslag bilo da su to autobusi ili kamioni...(naravno i ne samo na kompjuterima vec i u zivotu. Mislim, ako ne uspem kao programer, znate sta cu drugo da radim...😀 )....
Cineman je napisao(la):Hoćeš li mi moći narezati neku od tih poslovno-vozno-kamionskih igara 🙂 .
P. Cineman :wave;
Pa i nema ih bas mnogo...jes da mi pola mozga vec spava, al' trenutno ne mogu da setim ni jedne osim gore spomenutih iz Hard Truck serije 🙁Cineman je napisao(la):Hoćeš li mi moći narezati neku od tih poslovno-vozno-kamionskih igara 🙂 .
drapin je napisao(la):Pa i nema ih bas mnogo...jes da mi pola mozga vec spava, al' trenutno ne mogu da setim ni jedne osim gore spomenutih iz Hard Truck serije 🙁
Yes, of course young luka.l. May the tastatura be with you, always...luka.l je napisao(la):Pa, stize ti u 18:00 King of the Road, zar ne? 😎
Cineman je napisao(la):Yes, of course young luka.l. May the tastatura be with you, always...
Pozdrav, CinemanFX
cheersluka.l je napisao(la):may the tastatura be with me and "djevrek" tekodje (ili kako ga neki u "zargonu" zovu volan 😀 )
Fala. 😀
Ajd' vidimo se onda sutra. Sutra je tezak dan. Ceka nas mnogo diskova.......cheers
Miroslav je napisao(la):ajde luka ostavi kontakt, ako nije problem da dodjem sa cd-om da mi nasnimis to...
poz
drapin je napisao(la):Jel moraju bas da budu kamioni, ili samo da nisu sportski automobili ???
The Italian Job imam odavno (kao i King of the Road), ali nisam jos stigao da ih instaliram, ne postizavam...Mislim da je TIJ malo arkadica...
Kad smo kod kamiona, zasto niko ne spominje MBTR, tesko da ce iko da napravi nesto realnije, ever...jes' da su opet trke na stazama, ali ipak je referentna igra !
Cineman je napisao(la):No frks!!!
Vidimo se!!!
P. Cineman :wave;
luka.l je napisao(la):Je li, kako ti se svidela igra?
Evo jedne moje shotke cisto ko je nije video.
Pozdrav!
http://home.drenik.net/luka.l/actros.jpg 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari