Šta je novo?

Need for Speed 6

Cineman

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2002
Poena
735
Kada to čudo izlazi, i onako je prošlo dugo vremena?!

Pozdrav, Cineman :wave;

HHHHVVVVVVAAAAAALLLLLLLLLAAAAAA!!!!!!!!!!!!

Pozdrav, Cineman cheers

luka.l je napisao(la):
E, drapine, stvarno. Ako neko treba da bude moderator ovde, ja mislim da to treba da budes ti, ali najozbiljnije. (naravno, i da ti stoji ono search engine) 🙂

Ajd u zdravlje!
luka l. ajd mi kaži šta imaš od onih kamiončića za vožnju, bre, već mi dosadili da non-stop vozim poršeeeee i druge stupidne gluposti.

ajd, ako se ima nešto ludo za vožnju, da se dogovorimo pa da mi narežeš nekako...

Pozdrav, Cineman ctp;

Cineman je napisao(la):
luka l. ajd mi kaži šta imaš od onih kamiončića za vožnju, bre, već mi dosadili da non-stop vozim poršeeeee i druge stupidne gluposti.

ajd, ako se ima nešto ludo za vožnju, da se dogovorimo pa da mi narežeš nekako...

Pozdrav, Cineman ctp;

Hard Truck 2. I njegov nastavak tj. zasebna igra za ciju je izradu kupila prava kompanija JoWood - King Of The Road. Dakle ova druga je igra u kojoj su ispravljeni svi bagovi iz predhodnika i ima novih vozila i sl. Iz dubine duse ti preporucujem volan jojstick zato sto se ne mozes udubiti u voznju takve vrste vozila ("ajnslag", menjanje brzina i sl. ) ako nemas isti.

Mogu da ti narezem na Princo-u kad budem uzeo (kad i svi, sad u ponedeljak) ili na verbatimu color, ali ce u tom slucaju da te dodje citavih 45 dinara + postarina (ili cu licno da ti dam).

Pozdrav! 😉

Ako me vidis, shvatices zasto sam govorio "debeli kamiondzija" 😀

luka.l je napisao(la):
Hard Truck 2. I njegov nastavak tj. zasebna igra za ciju je izradu kupila prava kompanija JoWood - King Of The Road. Dakle ova druga je igra u kojoj su ispravljeni svi bagovi iz predhodnika i ima novih vozila i sl. Iz dubine duse ti preporucujem volan jojstick zato sto se ne mozes udubiti u voznju takve vrste vozila ("ajnslag", menjanje brzina i sl. ) ako nemas isti.

Mogu da ti narezem na Princo-u kad budem uzeo (kad i svi, sad u ponedeljak) ili na verbatimu color, ali ce u tom slucaju da te dodje citavih 45 dinara + postarina (ili cu licno da ti dam).

Pozdrav! 😉

Ako me vidis, shvatices zasto sam govorio "debeli kamiondzija" 😀

Ja ću isto biti u 1800 kod ETF-a da pokupim diskove, tako da mi možeš i tada dati. Kaži mi da li si možda čuo za igru The Italian Job...

P. Cineman 😉

drapin je napisao(la):

Ma znam, cudo si! Majke mi mile. 😀 cheers

Dakle hoces da ti je dam na verbatimu. Ok. Donecu ti onda sutra igru. Za Zabari job sam cuo i probao sam je i mogu ti reci da je igra krs tezak. Realnost 0. Misije 0. Vozila 0. Sve u svemu 0. 😀

Misije se sastoje od toga da imas vreme i treba da prodjes kroz checkpointe uglavnom. Nisam odusevljen. Zaboravi je. Ti iz rockstara nisu nesto dobri po tom pitanju.

Pozdrav! cheers

Cineman je napisao(la):
Jel moraju bas da budu kamioni, ili samo da nisu sportski automobili ???

The Italian Job imam odavno (kao i King of the Road), ali nisam jos stigao da ih instaliram, ne postizavam...Mislim da je TIJ malo arkadica...

Kad smo kod kamiona, zasto niko ne spominje MBTR, tesko da ce iko da napravi nesto realnije, ever...jes' da su opet trke na stazama, ali ipak je referentna igra !

luka.l je napisao(la):
Za Zabari job sam cuo i probao sam je i mogu ti reci da je igra krs tezak. Realnost 0. Misije 0. Vozila 0. Sve u svemu 0. 😀

Misije se sastoje od toga da imas vreme i treba da prodjes kroz checkpointe uglavnom. Nisam odusevljen. Zaboravi je. Ti iz rockstara nisu nesto dobri po tom pitanju.
E, dobro mi rece, da ni ne trosim disk space 🙂

U celoj igri jedna jedina misija je odlično urađena, a to je kada si ukrap temo neke stvari pa si počeo da bežiš kroz Turino, ali ovo drugo je sve limunadica. Ali, šta ćeš moraju ljudi svašta da izbacuju. Ma čekam ja NFS 6, to će biti pravo urlanje kada bude izašlo...

Onda ću samo da cheers i 😉 gledajuće neke kako se pored mene boom zbog neigranja NFS-a 6 🙂

Pozdrav, Cineman :wave;

drapin je napisao(la):
Kad smo kod kamiona, zasto niko ne spominje MBTR, tesko da ce iko da napravi nesto realnije, ever...jes' da su opet trke na stazama, ali ipak je referentna igra !

Ma dobro, ali je to ipak trka.....ovo je ipak ona "poslovna" realnost gde lepo nakacis prikolicu pa vozis tovar od mesta a do mesta b. Zaposljavas vozace kupujes bolje kamione i sl. Kamioni imaju realne karakteristike tipa nosivost, snaga.... Takodje imas lepo uradjene kabine bas onako kakve su u realnosti. Igra je za one koji vole TO, odnosno ko je kao ja zaludjen za velika vozila koja imaju veliki anslag bilo da su to autobusi ili kamioni...(naravno i ne samo na kompjuterima vec i u zivotu. Mislim, ako ne uspem kao programer, znate sta cu drugo da radim...😀 )....

Drugim recima, preferiras "mission based" voznje 🙂

Kad smo kod "feeling-a" voznje VELIKIH kamiona, jel si probao nekad da vozis Komatsu 930E u Midtown Madness 2 ? Zanimljivo iskustvo...to je najvece cudo za koje znam ("rudarski" kiper)
http://www.mm2c.com/files/cars/pics/big/bkomatsu930e.jpg
(.jpg prevelik za attachment 🙁 )

luka.l je napisao(la):
Ma dobro, ali je to ipak trka.....ovo je ipak ona "poslovna" realnost gde lepo nakacis prikolicu pa vozis tovar od mesta a do mesta b. Zaposljavas vozace kupujes bolje kamione i sl. Kamioni imaju realne karakteristike tipa nosivost, snaga.... Takodje imas lepo uradjene kabine bas onako kakve su u realnosti. Igra je za one koji vole TO, odnosno ko je kao ja zaludjen za velika vozila koja imaju veliki anslag bilo da su to autobusi ili kamioni...(naravno i ne samo na kompjuterima vec i u zivotu. Mislim, ako ne uspem kao programer, znate sta cu drugo da radim...😀 )....

Hoćeš li mi moći narezati neku od tih poslovno-vozno-kamionskih igara 🙂 .

P. Cineman :wave;

Cineman je napisao(la):

P. Cineman :wave;

Pa, stize ti u 18:00 King of the Road, zar ne? 😎

Cineman je napisao(la):
Pa i nema ih bas mnogo...jes da mi pola mozga vec spava, al' trenutno ne mogu da setim ni jedne osim gore spomenutih iz Hard Truck serije 🙁

drapin je napisao(la):
Pa i nema ih bas mnogo...jes da mi pola mozga vec spava, al' trenutno ne mogu da setim ni jedne osim gore spomenutih iz Hard Truck serije 🙁

Pa bez obzira sto spavas (verovatno svi mi "kljucamo" nad tastaturom 😛 ) i nema nista osim tog serijala. Mozda ima po nesto ali svakako da nije u rangu.

luka.l je napisao(la):
Pa, stize ti u 18:00 King of the Road, zar ne? 😎
Yes, of course young luka.l. May the tastatura be with you, always...

Pozdrav, CinemanFX

Cineman je napisao(la):
Yes, of course young luka.l. May the tastatura be with you, always...

Pozdrav, CinemanFX

may the tastatura be with me and "djevrek" tekodje (ili kako ga neki u "zargonu" zovu volan 😀 )

Fala. 😀

Ajd' vidimo se onda sutra. Sutra je tezak dan. Ceka nas mnogo diskova.......cheers

luka.l je napisao(la):
may the tastatura be with me and "djevrek" tekodje (ili kako ga neki u "zargonu" zovu volan 😀 )

Fala. 😀

Ajd' vidimo se onda sutra. Sutra je tezak dan. Ceka nas mnogo diskova.......cheers
cheers

ej luka, nisam te bas najbolje shvatio... kakos e zove ta igra gde vozim tovar od mesta do mesta? to mi treba, ja sam imao ideju pre nekokiko godina da naprave traktor simulaciju 😀 vizis traktor kroz sela, ides ores, prodajes svinje i tako... jeste, poremecan sam, sta ces 😉

luka.l, imaš pune ruke posla za sutra. Te da meni snimiš, te da Miroslavu snimiš. Ma snimi nama svima, pa će ti biti lakše 😀

P. Cineman 😉

ajde luka ostavi kontakt, ako nije problem da dodjem sa cd-om da mi nasnimis to...

poz

Miroslav je napisao(la):
ajde luka ostavi kontakt, ako nije problem da dodjem sa cd-om da mi nasnimis to...

poz

Evo, cinemanu sam vec snimio i to ce da dobije kod etf-a. Ako hoces mogu i tebi da snimim ili da se dogovorimo kako hoces da uzmes. Mislim sta da se cimas sa praznim CDom kada ih imam ja. I verbatime a uskoro i 100 princo-a. 😀

Kontakt sam ti bacio na pm.

Dakle igra se zove King of the Road. Izasla je posle Hard Truck dvojke. Jedino cekam jos onu 18 Wheels of Steel. To ce da bude tek ludilo. Vozis po prava tri grada. Las evgas mislim, seattle i jos neki grad.

Pozdrav!

drapin je napisao(la):
Jel moraju bas da budu kamioni, ili samo da nisu sportski automobili ???

The Italian Job imam odavno (kao i King of the Road), ali nisam jos stigao da ih instaliram, ne postizavam...Mislim da je TIJ malo arkadica...

jel si provalio kako da proradi na MXu ? (muzzy : "detonatori su savrshenstvo"D😀😀)

Nazad
Vrh Dno