Šta je novo?

Need for Speed 6

Ludorija u kom smislu. Jel ti se igra dojmila? 😛 Mislim, svidela ili kao mnogima ne? 🙁

luka.l je napisao(la):
Ludorija u kom smislu. Jel ti se igra dojmila? 😛 Mislim, svidela ili kao mnogima ne? 🙁
Svidela mi se, naravno, ovako nešto nikad nisam igrao, a mislio sam da takve igre ne postoje , kad ono😀

Hvala, i onako nisam spavao celu noć zbog igre, sade idem malo da se (D) i cheers , a posle toga da se 😀 ko lud.

P. Cineman :wave;

luka.l imam mali problem sa igrom, te bre uvek ostanem bez keša, a baš i nisam 100% razumeo igru. Vidim da tamo ima neka staza za vožnju te da bih kao treba da zaposlim ljude ali nemam dozvolu. Kaži mi šta je najbolje da se odradi da bih makar nešto dobro odradio u igri.

Pozdrav, Cineman :wave;

P.S. Kada ti izlazi taj 18 Wheels of Steel? ? ?

Cineman je napisao(la):
luka.l imam mali problem sa igrom, te bre uvek ostanem bez keša, a baš i nisam 100% razumeo igru. Vidim da tamo ima neka staza za vožnju te da bih kao treba da zaposlim ljude ali nemam dozvolu. Kaži mi šta je najbolje da se odradi da bih makar nešto dobro odradio u igri.

Pozdrav, Cineman :wave;

P.S. Kada ti izlazi taj 18 Wheels of Steel? ? ?

Ti treba u gradu gde si (onaj south gate) da pokupis posao na onim skladistima sto idu od 0 - 5. E, prvo odi do nekog servisa (zadnji servis pre WestWood-a). Tu kupi stealth body, ajustable suspension i cargo skener. To ti je najbitnije. Ono prvo da te nebi lovio radar a ostalo da proverava teret (jer mogu da ti uvale gudru i oruzje) i adjustable suspension je da ti se pri brzoj voznji teret ne ostecuje (i ako imas pare kupi reinforced shasic. Dakle, opremis se, vratis se u south gate i pokupis posao. Na tab ukljucujes mapu. Vidis gde treba da ides i tamo odes. As simple as that. 🙂 Ako stignes prvi dobijes licencu. To je to, a ostalo provaljuj.

Ne mogu sad da ti okacim jos neke slike da vidis sta vozim jer su velike a ne mogu da ih okacim kod drenika jer nemam vise vremena kod njega tako da moram u ponedeonik da uplatim.

Srecno! cheers

luka.l je napisao(la):
Ti treba u gradu gde si (onaj south gate) da pokupis posao na onim skladistima sto idu od 0 - 5. E, prvo odi do nekog servisa (zadnji servis pre WestWood-a). Tu kupi stealth body, ajustable suspension i cargo skener. To ti je najbitnije. Ono prvo da te nebi lovio radar a ostalo da proverava teret (jer mogu da ti uvale gudru i oruzje) i adjustable suspension je da ti se pri brzoj voznji teret ne ostecuje (i ako imas pare kupi reinforced shasic. Dakle, opremis se, vratis se u south gate i pokupis posao. Na tab ukljucujes mapu. Vidis gde treba da ides i tamo odes. As simple as that. 🙂 Ako stignes prvi dobijes licencu. To je to, a ostalo provaljuj.

Ne mogu sad da ti okacim jos neke slike da vidis sta vozim jer su velike a ne mogu da ih okacim kod drenika jer nemam vise vremena kod njega tako da moram u ponedeonik da uplatim.

Srecno! cheers
thanx :wave;

Pozdrav, Cineman 😉

luka, posto vidim da ga cekas kao ozebao sunce, a i za ostale zainteresovane, da vas obavestim da je 18 Wheels of Steel stigao... "tamo" !
Cak ga i odmah imaju narezanog (barem u trenutku kad sam ja bio...). A cak su i spustili cenu ! (sad je 150)

Pitanje/predlog za moderatora:

Da li bi bilo moguce preimenovati ovaj thread u recimo "Hard Truck", posto je ovako krajnje zbunjujuce, iliti sto bi se na engleskom reklo "misleading" ???
O NFS6 je bilo samo par postova na pocetku, sve ostalo je o ovom drugom serijalu, ako neko trazi bas to nema sanse da nadje !

drapin je napisao(la):
Pitanje/predlog za moderatora:

Da li bi bilo moguce preimenovati ovaj thread u recimo "Hard Truck", posto je ovako krajnje zbunjujuce, iliti sto bi se na engleskom reklo "misleading" ???
O NFS6 je bilo samo par postova na pocetku, sve ostalo je o ovom drugom serijalu, ako neko trazi bas to nema sanse da nadje !

Podržavam drapin-a, ovo je postalo besmisleno...

Cineman je napisao(la):
Podržavam drapin-a, ovo je postalo besmisleno...

Ha. Jeste. Evo i mene....napokon. Skola pocela, tako da sam imao poteskoca da stignem da uplatim vreme. Drapine, meni se cini (jedino ako ga forum nije gricnuo) da sam to vec "objavio" u onom mom predjasnjem postu o kamionima.

Pozdrav! :wave;

"Vratija se Šime" 😛

luka.l je napisao(la):
Ha. Jeste. Evo i mene....napokon. Skola pocela,

Kaži mi da li si možda treća godina, ili se to meni čini...😀

Cineman je napisao(la):
Kaži mi da li si možda treća godina, ili se to meni čini...😀

Ma jok, cini ti se. 😛

Ej bre, nemoj da me diskriminises bre ovde na forumu. Ovde godine nisu vazne......😎

😀

Ma evo, tek sto je pocelo a vec se satirem od fizike i matematike> Mislim, cuci mi nad glavom i ostalo, al' za to ne marim. 😛

luka.l je napisao(la):
Ma jok, cini ti se. 😛

Ej bre, nemoj da me diskriminises bre ovde na forumu. Ovde godine nisu vazne......😎

😀

Ma evo, tek sto je pocelo a vec se satirem od fizike i matematike> Mislim, cuci mi nad glavom i ostalo, al' za to ne marim. 😛

Ha, ha, ha, ja sam u ovoj godini izgubio Fziku 😉 , ali zato sam dobio glupavu Sociologiju. Da sam baš hteo da budem toliko društven, išao bih više na one društveno-kreativne utakmice 😀 😀

Matori, do Juna smo ko mali ctp;

P. Cineman 😉

Nazad
Vrh Dno