Šta je novo?

Nedjo hits xtremesystems...

• Začetnik teme Začetnik teme byMaX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Iako pratim taj tread od kako se pojavio info u sobi: Trendovi, dogadjaji i nove tehnologije mozda bi bilo lepo da smo i mi ostali sa jeftinjim ulaznicama videli prvi oc test 65nm AMD-a na nekom domacem sajtu a ne da da saznas preko xtrema da Nedjo ima 65nm AMD-a a lupam zivi zgradu do tebe.

u svakom slucaju svaka cast Nedji na prikazanom testu.

AMD announced new Athlon 64 X2 processors based on 65nm process technology almost ten days ago, but so far the chips are nowhere to be seen on either Newegg or our price search engine. However, that hasn't stopped a member of the XtremeSystems forums known as Nedjo from getting his hands on one of the chips and testing it. The processor in question is a 65nm Athlon 64 X2 5000+ with a stock speed of 2.6GHz, 512KB of L2 cache, and stock voltage of 1.232V. Naturally, Nedjo tried to overclock the chip, and he reached a cool 3.1GHz with the voltage at 1.384V (but set to 1.5V in the system's BIOS.) Considering how new AMD's 65nm process is, these early results certainly bode well for the company's future chips. Thanks to TR gerbil Flip-mode for the tip.

Umesto da pise sa "benchmark forums" pise sa XtremeSystems forums.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:

"Nije mala, nije mala..." :bottle:

Pa da piše BENCHforum niko ne bi verovao da je test stvaran... :d
A i svako ide tamo gde mu je lepše...

:d

A bas je mogao fino da reklamira bench...

Ma samo kad je on njima objasnio da se procesor moze kupiti u Srbiji, a nigde se jos ni nepominje 😀

Svaka cast Nedjo, nek si im pokazao da i mi vredimo cemu :wave:

Joj da, ali plakao sam kada je lik napisao "ajde Nedjo mi smo tvoja porodica i prijatelji"!!!

Poslednja izmena:
@MAX

Vidim pratio si 🙂
Svidja mi se sto si bacio link ka onom OF COURSe 🙂

Treba procitati ceo post, zanimljiv je.... A najace je sto je Nedjo prvi u svetu 🙂

Bilo je reci o ovme u sobi trendovi i link ka XS ka Nedjinom testu 🙂

Ljudi, pa kako bi iko okačio na stranim sajtovima vest o overklokovanju Brisbane-a, da je sve bilo na srpskom jeziku? Xtremesystems je ipak number one kad je u pitanju overkloking i hardver koji još nije dostupan - imali smo mi x puta ekskluzivu ovde na benchu i kada su testovi u pitanju, pa nikada nije otišlo na TheInq, Tech Report i sl. sajtove., Tako da ja lično ništa Nedji ne zameram (možda je mogao da baci link ovamo ili da otvori dupli thread, to je sve). Jer, recimo mi smo prvi na netu imali test Samsung XL20 monitora, a kada za dve nedelje dođe na CNet / ZDnet sajtove, ceo internet će objaviti link... ***a, Engleski se ipak malo više priča nego srpski 🙂

Ja licno Nedji nista ne zameram.... Osim mozda sto mu nije upisana lokacija ispo nicka na XS-u, ali dobro pomenuo je u temi da je nesto u srbiji... A apsolutno se slazem da je mogao da otvori i ovde temu na srpskom, ali mu verovatno fali vremena za pisanje onolikog texsta na dva mesta...

Poslednja izmena od urednika:
***a, ja sam baš udario search nedjo+xtremesystems pre nego što sam postavio tred (i nije mi dao taj topic) i izvinio se ako je već bilo... 🙂

Nazad
Vrh Dno