Šta je novo?

necujni zalman

markoubicaBF2

Slavan
Učlanjen(a)
27.08.2006
Poena
319
ventilator na grafickoj(GIGABYTE7900GS),koji bi trebao da je necujan,se cuje,nigde necese(koliko sam ja mogao videti), prasine nema.Da li se neko jos sretao sa takvim problemom?

Takodje u RIVA TUNER-u,mi ocitava stalno kao da mi radi na 20%,ma koliko ja podesavao na vece vrednosti.
Ventilator ladi dobro,cak sam terao graf. i do (660/860),kroz testove,nije blo problema,ali mi smetaju one dve gore navedene stvari!

Interesuje me vase misljenje?

ne postoji "necujan" vantilator, postoji samo silent i ultra-silent :)
ako si clockovao grafiku mora se brze vrteti ventilator i zato se cuje ....

cuje se i na default-u,a kad sam rekao da je necujan nisam to bukvalno mislio,vec se cuje dosta glasnije nego sto treba,a i problem u riva tuneru me zabrinjava

ja sam uzeo zalman bez fana u HG spotu kod zel stanice u BG....mozesh i kasnije da stavish na njega ventilator ako bash ocesh overclock...ali barem necesh imati buku..mozda ti pomogne ta opcija....inache imam aerogate coolermaster-om kontrolni panel pa na njemu odredjujem broj rpm svakog ventilatora.Mozda da predjesh na taj uredjaj...nije skup...

Ma,hteo sam da vidim da li ce se javiti neko sa istom grafickom,pa da uporedim,da vidim da li to tako treba,u svakom slucaju, bitno mi je da odradjuje posao.Jel bi mi mogao dati neku int. adresu da skinem neki prog. sa kojim bih mogao da kontrolisem rad ventilatora i da merim brzinu,a da nije riva tuner, jer mi se nije dobro pokazao!

ja imam samo riva tuner i asusov smartdoctor....imash ochitavanje i koje daje Everest program....samo u njemu chekirash tu opciju za GPU...imash i u Sandra programu(sisoftsandra:D) ochitavanja ali isto ti je sve to tj nachin ochitavanja....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno