Hm , ja licno cekam da se N'vidia upusti u proizvodnju CPU jedinica (unit dva puta ali wtf), mislim da ce to biti vrlo interesantno , (navijam za tako nesto, a i od davno predvidjam, samo me N'vidia ne slusa

), ceo svet za Intel AMD, i VIA-ne anemicne Smjuel wanabe-je ... Mislim da neko ko moze da izbaci najmocniji ChipSet u svom debiju na trzistu, a ima i finansijsku i snagu u kadrovima, da stupi na trziste pc procesora, i naravno izbaci konkurentan proizvod... Nemojte ovo shvatiti kako neku simpatiju ka N'vidia-i, jednostavno oni su jedini koje trenutno vidim na praznom terenu izazivaca AMD-u i Intelu, a njihova odlicna poslovna i proizvodna politika me uverava da bi se ovako nesto uskoro moglo desiti... Ako su u stanju da pokazu Intelu i VIA-i kako praviti chipsetove (dakle uradili su ono sto inzinjerski timovi prethodno navedenih kompanija nisu uspeli da urade, bez obzira na njihova cela izborna godinama iskustva), zasto ne bi mogli da urade i najbolji CPU... Samo obratite paznju na komplexnost danasnjih GPU-ova (u pravom slislu ove skracenice) i na ucestalost tj. kontinuitet nijhove proizvodnje (broj neuspeha ->+-0), mislim da je to svima jasno... U zeljnom ocekivanju jos jednog igraca na CPU igralistu,
pozdrav!