Šta je novo?

Nece da skine Windows 7

R310

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
620
Nikako ne mogu sad da skinem 7 sa Microsoftovog sajta - skinuo sam pre 1 mesec 32bit verziju i tad sam morao da nesto instaliram (neke kodeke ili slicno da bi mogao da skine).Sada to ne mogu da ponovim - sta treba da uradim?

Mislim da je isteklo vrijeme za skidanje Windows 7 bete:
The Windows 7 Beta is no longer available for download.

Nema više skidanja beta, to je moglo do ne-znam-tačno-kog februara.

Nikako ne mogu sad da skinem 7 sa Microsoftovog sajta - skinuo sam pre 1 mesec 32bit verziju i tad sam morao da nesto instaliram (neke kodeke ili slicno da bi mogao da skine).Sada to ne mogu da ponovim - sta treba da uradim?
Bez loše namere, moram da primetim nešto - ako si ti ovako postavio pitanje, možda ti je ipak bolje da sačekaš finalnu verziju Win7. Naravno, ako želiš da učiš i vežbaš se, to je OK...

Bez loše namere, moram da primetim nešto - ako si ti ovako postavio pitanje, možda ti je ipak bolje da sačekaš finalnu verziju Win7. Naravno, ako želiš da učiš i vežbaš se, to je OK...

Kako sam postavio pitanje ? - skinuo sam 32bit sad sam hteo 64bit

The Windows 7 Beta is no longer available for download.

To mi je prijavljivalo i prvi puta kad sam skidao 7 ali je posle proslo.

R310 uvek postoji alternativa.:type:
:wave:

^ Josh samo daj link pa ce da te banuju :D

Nudi kljuceve ali ne i download

Pa kakve ima veze, sasvim je legalno downloadovati sa drugog source-a i koristiti key koji Microsoft nudi.

A zasto onda sve instalacije W7 idu preko torrenata i RS? Mislim, ako je legalno hostovati iso image W7, bilo bi ga i na drugim mestima.. Ne znam, to je moje misljenje, sad mozda i gresim.. nema veze

Koje ste picajzle. Sta je tu NELEGALNO ako vam neko pozajmi svoju legalno downloadovanu verziju Windowsa 7, koju vi instalirate i primenite kljuc koji vam je Microsoft dao?
Ako mi neko da originalni Microsoftov Windows XP CD, koji ja instaliram, ali pri instaliciji koristim svoj serial, ja nisam ucinio nista protiv zakona.

I ja bi ga uklonio kad bi shvatio da je ljudima bolje da skinu betu Windowsa 7 nego da kupe Vistu.

Poslednja izmena:
ok. ti okaci link

ok. ti okaci link
Ja stvarno ne kapiram tvoju paranoju:
The official beta, announced at the CES 2009, was made available to MSDN and TechNet subscribers on 7 January 2009[21] and was made briefly available for public download on Microsoft TechNet on 9 January 2009 before being withdrawn and replaced with a coming soon message. The servers were experiencing difficulty in dealing with the number of users who wished to download the beta. Microsoft added additional servers to cope with the large volume of interest from the public.[22] Due to the unexpectedly high demand, Microsoft also decided to remove its initial 2.5 million download limit and make it available to the public until January 24 2009[23], and later until February 10, from where it was no longer available to the public, although paused or deferred downloads of the DVD image files still worked until February 12.[24]

Users can still download Windows 7 via the Microsoft Connect program. According to Neowin, the release candidate is scheduled to be released wordwide on 10 April 2009.[25]

The most current verison available on the internet right now is Windows 7 Release Candidate build 7048. This verison patches some early bugs that came apparent in the previous verison Windows 7 beta build 7000 that has since been shutdown for download however product keys are still available at the Microsoft Technet site.

Besmisleno je da mu ostavljam linkove jer koristim privatne trackere, a vala moze i sam da ih nadje, tesko da ih nema na mininovi ili piratebayu.

E, uopste nemam potrebu da se raspravljam sa bilo kim.. Rossi je samo upozorio da kacenje takvog linka moze dovesti do bana jer u pravilima nesto pise... Sad, ako to nije piraterija, ok.

E, uopste nemam potrebu da se raspravljam sa bilo kim..
Pa onda se nemoj raspravljati.
Microsoft je pustio javno dostupnu beta verziju OS-a, mogao je da je downloaduje svako, posle odredjenog vremena je prestao da je hostuje. Nijednim gestom nije nagovestio da je od tog momenta zabranjeno da svoj slobodno preuzeti fajl das nekome, pogotovo sto i dalje mogu da se uzmu legalni kljucevi. (Ako sam nesto propustio, ja se izvinjavam i povlacim sve sto sam rekao).

Realno problem je ako neko okaci torrent u kome se pored ISO fajla nalazi i piratski unlocker, ali nazvati piraterijom kacenje linka ka ISO fajlu koji se slobodno deli bez ogranicenja je preterivanje.

A i mislim cemu drama oko toga da li postaviti link ili ne, neka ode na bilo koji normalan tracker i neka nadje poslednju beta verziju, preuzme kljuc, nije nikoga ostetio, nije prekrsio pravila i gotova stvar.

Poslednja izmena:
Sto se bavite nebitnim stvarima, ako vec nudi microsoft te kljuceve sigurno da racuna na to da negde mozete nabaviti taj windows 7 jer kljucevi ne sluze nicemu drugom.
Postoji neka potreba da se dokazemo koliko smo mi legalni vise nego sto treba a realno stanje je onakvo kakvo je svi znamo.

Koliko sam ja upucen download widnows 7 nije ilegalan ali nemojte stavljati linkove ka warez i torrent sajtovima zbog drugih razloga.

ok, evo male pomoci, idite na torrentreactor i tamo cete se valjda snaci da dobijete W7, ja sam skinuo i 32 i 64-bita verziju sa aktivacionim kljucevima i mnogo drugih programa pride,,,,
p.s.
srecno,,,

Ne treba nikakav direktan link jer ako je neko ne moze sam da pronadje win7, onda win7 nije za njega dok ne izadje u prodavnicama...

Alo, ljudi.... lepo je weasel rekao da nije ilegalno. MS je obustavio download sa svog sajta iz nekih svojih razloga ali kako i dalje daje besplatne ključeve za Win 7 znači da nije obustavio slobodo korišćenje i probu istog.

Trenutna verzija koja je raspoloživa je build 7057 koja se vodi kao RC i ima vremensko ograničenje od 01.03.2010. godine. Sistem skidanja je "snadji se" preko Rapida, Torrent sajtova i sl.

Ajd sad lock....

Vrh Dno