Shakal
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.07.2005
- Poena
- 319
...vec iz druge (ne radi se o mojoj masini konkretno). Naime, pritisnem dugme za on/off, cuju se kuleri kako rade ali monitor ne reaguje kao da je komp ugasen, a posle nekog vremena (desetak sekundi) iskljuci mi se kuler na grafickoj kartici. Ja onda zadrzim on/off dugme da bi se ugasio. Probam ponovo i tako palim gasim sve dok se ne startuje masina. Za sada sam uspeo da pronadjem nacin kako da upalim iz druge (malo cekam kod tog drzanja dugmeta, nebitno). Juce mi se desilo da nije hteo da se pokrene kolko god da sam se trudio. Zamenio sam kabl sa drugom, pokrenuo ali problem nije resen.
Pokusao sam da promenim: maticnu (za isti model), napajanje, kabl za napajanje. Da li je neko imao slicnih iskustava ili mozda zna kako resiti problem? Jer nam ponestaje ideja za resavanje problema a i zivaca.
Konfiguracija je:
HD - Maxtor 6Y120L0 (120 GB)
CPU - Athlon XP 2000+
MB - PCChips M811 (KT266A+8235)
Memorija - 512 MB DDR Infineon 64D64300HU5B + 512 MB DDR No Name
Napajanje - 400 W verovatno kinez
GPU - Asus 9600 XT
Inace imam ovaj problem vec pola godine i sad nam je prekipelo. Ako ga ne resim, bice :crash:
Unapred Hvala
Pokusao sam da promenim: maticnu (za isti model), napajanje, kabl za napajanje. Da li je neko imao slicnih iskustava ili mozda zna kako resiti problem? Jer nam ponestaje ideja za resavanje problema a i zivaca.
Konfiguracija je:
HD - Maxtor 6Y120L0 (120 GB)
CPU - Athlon XP 2000+
MB - PCChips M811 (KT266A+8235)
Memorija - 512 MB DDR Infineon 64D64300HU5B + 512 MB DDR No Name
Napajanje - 400 W verovatno kinez
GPU - Asus 9600 XT
Inace imam ovaj problem vec pola godine i sad nam je prekipelo. Ako ga ne resim, bice :crash:
Unapred Hvala