Ga100n
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.11.2023
- Poena
- 145
Pre 10ak Dana Sam nekoliko puta morao da resetujem kompjuter jer se slika "zamrzla" tokom kotiscenja Firefox-a. Nisam uspeo da iz Task menagera ugasim program pa Sam morao da iskljucim komp iz struje. Posle jednog takvog resetovanja kompjuter se ukljucio Ali Nije bilo slike na ekranu. Iskljucio Sam kompjuter iz struje I narednI Dan Kada Sam ga ukljucio moglo je da se udje u Win 10 u Safe mode-u preko Recovery ekrana. Trenutna nemam 10ku na usb-u pa me zanima da li Tu gresku u ucitavanju mogu da ispravim iz Safe Mode-a ili Recovery-ja. Pre Sam instalirao Win 7 a trenutna 10ka je instalirana Kada Sam pre dosta godina kupio Nove komponente I do sada Nije bilo potrebr za reinstalacijom.
Unapred se zahvaljujem na pomoci I odgovorima. Ps. Mozete mi preporuciti neki servis ako mislite da Bez reinstaliranja ne moze da se ispravi greska u ucitavanju. Izvinjavam se ako Sam otvorio temu u pogresnom podforumu I zbog duze poruke.
Unapred se zahvaljujem na pomoci I odgovorima. Ps. Mozete mi preporuciti neki servis ako mislite da Bez reinstaliranja ne moze da se ispravi greska u ucitavanju. Izvinjavam se ako Sam otvorio temu u pogresnom podforumu I zbog duze poruke.