Šta je novo?

Nece da se ucita win 10

• Začetnik teme Začetnik teme Ga100n
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ga100n

Cenjen
Učlanjen(a)
23.11.2023
Poena
145
Pre 10ak Dana Sam nekoliko puta morao da resetujem kompjuter jer se slika "zamrzla" tokom kotiscenja Firefox-a. Nisam uspeo da iz Task menagera ugasim program pa Sam morao da iskljucim komp iz struje. Posle jednog takvog resetovanja kompjuter se ukljucio Ali Nije bilo slike na ekranu. Iskljucio Sam kompjuter iz struje I narednI Dan Kada Sam ga ukljucio moglo je da se udje u Win 10 u Safe mode-u preko Recovery ekrana. Trenutna nemam 10ku na usb-u pa me zanima da li Tu gresku u ucitavanju mogu da ispravim iz Safe Mode-a ili Recovery-ja. Pre Sam instalirao Win 7 a trenutna 10ka je instalirana Kada Sam pre dosta godina kupio Nove komponente I do sada Nije bilo potrebr za reinstalacijom.
Unapred se zahvaljujem na pomoci I odgovorima. Ps. Mozete mi preporuciti neki servis ako mislite da Bez reinstaliranja ne moze da se ispravi greska u ucitavanju. Izvinjavam se ako Sam otvorio temu u pogresnom podforumu I zbog duze poruke.

Imaš hardverski kvar najvjerovatnije. Ako si u mogućnosti, na drugom račuanru napravi butabilan USB flash sa MemTest86+ i testiraj RAM za početak.

Hvala ti na brzom odgovoru
Je l memtest mora da se download-uje I postoji li drugi nacin da se proveri ispravnost memorije iz Safe mode-a? U Safe mode-u ne mogu da se povezem sa internetom pa nemam mogucnost da download-uje mem test a i butabilni usb flesh nikada nisam pravio. Mogu u noviji komp da prebacim neki stari Kingston hyperx ddr3 iz jos starijeg racunara ako ce raditi na Asrock B450.
Jos jednom ti se zahvaljujem na pomoci.

Nemaš nikog od prijatelja ili poznanika sa Windows laptopom?
Moraš ga skinuti sa Interneta.

I nemas potrebe da istekavas kompjuter iz struje kada zablokira, samo stisnes i drzis dugme za paljenje i ne pustas dok se ne ugasi

Sada sam video na netu da na moju plocu ne moze da se stavi ddr3 memorija.
@Sass Drake
Ljudi su prestali da se interesuju za kompjutere posle poskupljenja komponenti I sada neki koriste samo mobile telefone. Nekoliko drugara koji bi mogli da mi reinstaliraju komp su odavno otisli da rade u inostranstvo. Pre neki Dan mi je kolega sa posla rekao da I dalje koristi Win 7.
@LukasP
Pokusao Sam tako da ugasim komp Ali nisam uspeo. Hvala I tebi na odgovoru.
@ostali
Koliko kosta 8gb ddr4 memorija? Znam da je poskupela.

Nazad
Vrh Dno