Šta je novo?

Nece da se startuje

Helingen

Slavan
Učlanjen(a)
29.12.2006
Poena
304
Kupio sam atijevu hd4770 karticu pa reko da stavim samo da vidim da li radi kad ono racunar nece da se podigne samo rondaju opticki drajvovi i kao da se resetuje na svake dve sekunde. Probam da vratim staru gf7300gt kad ono ista stvar. Iskljucim opticke drajvove ostavim hdd, radi kuler na procesoru, napajanje, sve isto samo nema drndanja drajvova. Izvadim karticu, produvam slot, ocistim je... nece, sve isto.
Plasim se samo da nije ploca...

vidi ja sam imao slican problem kad sam presao sa nvidia na ati.pokusavao sam sve zivo i na kraju sam sam morao da zamenim plocu, jer je iz nekog loodog razloga ploca geknula.

Ono sto sam sad uradio je da sam izvadio memoriju iz jednog slota da probam... racunar se upalio ali mi sada pise "OC fail, please enter setup to change OC fail settings". Vratio sam memoriju u isti slot i ponovo mi isto pise. Sad cu da probam da je ubodem u drugi slot da vidim sta ce da se desi...

Promenio slot opet isto...

Poslednja izmena:
Pa uradi kako ti kaze, udji u BIOS i resetuj podesavanja na default. Pa probaj tada.

Usao i podesio na default... sad radi kako treba ali ne znam da li da ponovo stavljam hd4770?

Usao i podesio na default... sad radi kako treba ali ne znam da li da ponovo stavljam hd4770?

stavi 4770 ta katrica je odlicna ako opet zeza ili skini bateriju od biosa,sacekaj par minuta i vrati je pa probaj da dignes sistem ili odmah udji u bios i stavi na default,takve stvari se desavaju kad se menjaju graficke desilo se i meni kad sam sa 2600hd preso na 4770 al ja sam prinstalirao sistem i sve je proradilo bez problema mada dovoljno je da resetujes bios i radice.

Nazad
Vrh Dno