Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
pitanje je-da li je moguce iz DOS-a listati sadrzaj HDD-a jer ovako nemam pristup da odradim start-run-cmd-bootcfb/default/id#.aj molim vas sto pre za pomoc
A kako mislis da uradis ovo "start-run-cmd-bootcfb/default/id#" kad izlistas foldere u dos-u, pa start, run je u Win okruzenju.
Uostalom ako si na Fat32 fajl sistemu sta te sprecava da izlistas foldere, stavis obicnu boot disketu za 98, butnes sa flopija i eto ti dos.
Uopste mi nije jasno sta ti se desilo i sta u stvari pokusavas da uradis.
probao sam iz DOS-a sa CD-a da povucem xp i uspeo sam ali nisam uspeo da ga repariram sad vise ni sam neznam zasto tj koji sam medjukorak pokusavao u cilju da skratim ceo postupak.inace i iz DOS-a moze da se pokrece instalacija xp tako sto iz drajva d: ukucas cd i386 pa winnt i krece kopiranje pa instalacija
inace zbog ovih zezova imam instalirane dve PRIMARNE particije na HDD i sad koristim ovu drugu.uspeo sam da prvu[primarnu] prikacim na drugu kao logicki drajv i sad vidim obe particije.ali sad sta dalje? jel vredi da kopiram nesto iz system32 na ovu ostecenu i sta, da bi imalo efekta?