Šta je novo?

Nece da pusti video file

• Začetnik teme Začetnik teme Ruzni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ruzni

Slavan
Učlanjen(a)
16.05.2006
Poena
301
Kad probam da pustim video file resetuje mi se komp.Probao sam iz safe moda da ocistim komp nekim programcicima al nije pomoglo.Ne znam da li su mozda 'osteceni' codec-i ili sam skupio neki virus.Mada iz safe mod-a mogu da pustam video.To verovatno znaci da je sa codec-ima sve ok.Muziku pusta normalno.Nisam bas preterano upucen u materiju pa ako neko ima ideju sta da radim bilo bi lepo da je podeli samnom.Jedino sto meni pada na pamet je format c :crash: :crash: :lupko:

Jesi cackao nesto skoro?

A ne bi bilo lose da nam kazes bar u cemu si to pokusao da pustis video file...
Koji player, koji format video fajla i tako to...pa mozda i pomognemo.

Cackao nisam ama bas nista.Ni na ploci ni softverski.Ne znam da li sam pomenuo da sam gledao neke stream file-ove ovih dana.Sto se tice formata file-a, nece da pusti ama bas ni jedan.Pokuksavao sam da ih pustim preko real player-a, windows media i onog quick timePalo mi je na pamet da nije real nesto skupio pa reko da njega obrisem mozda pomogne, al ni to ne pomaze.Isto sam uradio i sa quick time al opet nista:crash:

Poslednja izmena:
A da probas da reinstaliras drajvere od graficke i da pocistis riva tunere i slicne stvari?

t.o. je napisao(la):
A da probas da reinstaliras drajvere od graficke

Ovo sa drajverima sam pokusao i nije pomoglo.Skinuo sam Combined Community Codec pack i nije pomoglo.Primetio sam da iako sam juce obrisao quick time da je opet tu.Kad sam krenuo da ga obrisem resetovao mi je komp.Iz safe moda sam ga obrosao i definitivno ga vise nema.

t.o. je napisao(la):
i da pocistis riva tunere i slicne stvari?
Ovo ne znam kako da uradim pa ako moze neka pomoc
*** sta cu kad sam duduk :wall:

Nazad
Vrh Dno