Šta je novo?

Nece da podigne sistem :(

..meni se isto desilo na tek kupljenoj konf. s' tim sto je kod mene bila grafika u pitanju, najverovatnije nije bila kompatibilna sa plocom(xfx 8600 GTS)..probali smo dve nove i ni jedna nije htela,znaci sve krene samo nema beepa i ne daje sliku, ventilatori rade...isto kao kod tebe, a cak smo probali i na drugi komp grafike su radile bez ikakvih problema!..grafika je 100%

P5Q i 8600 graficke su cesto znale da prave probleme, tako da ne treba time da se vodis u dijagnostici :)

Pitaj Google sta ima da kaze za "p5q 8600gt problem" :type:

Poslednja izmena:
...e a ja bio ubedjen da sam baksuz...nisam stvarno znao da su znale da prave problem, ali sam se bas bio smorio tad!...al' dobro i to je reseno!

clear cmoss iliti izdzamperisi plochu da resetujesh bios. ako ne znas kako reci. Kad to uradish izvadi tvoju grafiku, povezi monitor na integrusu i probaj.
Usput izvadi modem. On chesto ume da napravi ovakav problem.

clear cmoss iliti izdzamperisi plochu da resetujesh bios. ako ne znas kako reci. Kad to uradish izvadi tvoju grafiku, povezi monitor na integrusu i probaj.
Usput izvadi modem. On chesto ume da napravi ovakav problem.

A da procitas ti prvo sta sam ja sve napisao?

i sta na kraju bi u servisu?odneo si je pre par dana? valjda su ti do sad utvdili sta je?
u ovom slucaju ploca deluje kao najsumljiviji
:wave:

ista stvar i kod mene sa DFI Bloodom p35, dodushe semi DOA, ja sam imao boot od 3-4 seknde i restart - zacharani krug :d
reklamacija, nova plocha...

i sta na kraju bi u servisu?odneo si je pre par dana? valjda su ti do sad utvdili sta je?
u ovom slucaju ploca deluje kao najsumljiviji
:wave:

Dakle evo konacno da se javim sa mog kompa sa sveze instaliranim winom :banana::banana::banana:

Prvo da se zahvalim svima koji su pokusali da mi svojim predlozima pomognu da resim ovaj problem...imate od mene virtuelno pivo a ako se ikada sretnemo i pravo :)

Dakle sta je bilo u pitanju?

Verovali ili ne procesor je po recima ljudi iz servisa bio DOA :zgran::zgran::zgran:

E sad meni tu nesto nije jasno...

Naime cpu sam proverio na drugoj masini i radio je a na mojoj ploci nije tako da mi nije jasno kako je mogao da bude DOA ako sam ga probao i radio je doduse ne na mojoj ploci:wall:

Da li je bilo to tog procesora ili ne ne znam ali procesor je zamenjen i sada na istoj ploci radi bez problema...

Jos jedna zanimljiva stvar koja mi je danas upala u oci kada sam bio u servisu je da je na tom CPU koji je po recima servisera bio DOA pisalo nesto difused in (ne mogu da se setim zemlje) dok je ispod toga pisalo made in china a na ovome cpu sto sam danas dobio stoji isto difused in ..... a ispod toga pise made in malasia

Nisam lud jer sam nekoliko puta gledao i proveravao da li sam dobro video sta je bilo napisano...

Nisam pri ruci imao telefon pa da slikam....

Sve u svemu problem je resene (nadam se za stalno) :banana:

Vrh Dno