Šta je novo?

nece da otvori ovu adresu

symbad

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2004
Poena
619
dakle tip mi je na mail poslao ovaj url gde moda skinem potreban softver ali ja nikako ne mogu da otvorim stranciu, u pitanju je ftp://ftp.arsla.epn.ba/httpdocs/
da li je problem u pretrazivacu, koristim IE i MOZILLA>u, uvek mi se pojavi 530 ili 540 error, incorrect ili tako nesto, takodje mi je dao password:temp i username: temp, hvala na pomoci.

meni otvara, ali ti je sifra pogresna ...

symbad je napisao(la):
dakle tip mi je na mail poslao ovaj url gde moda skinem potreban softver ali ja nikako ne mogu da otvorim stranciu, u pitanju je ftp://ftp.arsla.epn.ba/httpdocs/
da li je problem u pretrazivacu, koristim IE i MOZILLA>u, uvek mi se pojavi 530 ili 540 error, incorrect ili tako nesto, takodje mi je dao password:temp i username: temp, hvala na pomoci.

Jeli ti nije mozda blokiran port 21.Kod mene jeste i zato nece da ga otvara.Tj.taj port je za ftp ali sam ga ja blokirao zbog sigurnosti. ;)

cao

srki je napisao(la):
Jeli ti nije mozda blokiran port 21.Kod mene jeste i zato nece da ga otvara.Tj.taj port je za ftp ali sam ga ja blokirao zbog sigurnosti. ;)

cao

srki je napisao(la):
A gde je taj port 21, tj kako da ga odblokiram?!

opera mi otvara

Iskljuci sve firewall-ove (windows firewall, norton PF, zonealarm, sygate ili koji vec imash) i probaj onda.
Meni i pored rigoroznog Look'n'Stop firewall-a radi...

Dragonmen[SSj3] je napisao(la):
Iskljuci sve firewall-ove (windows firewall, norton PF, zonealarm, sygate ili koji vec imash) i probaj onda.
Meni i pored rigoroznog Look'n'Stop firewall-a radi...

onda nije dovoljno rigorozan ... :eyebrows:

:wave:

Password ti je definitivno pogresan ali da bi ti uopste dao mogucnost da ukucas password moras da stikliras sledecu opciju:

Tools/Internet Options/Advanced/ Pod sekcijom Browsing stikliraj Enable folder view for FTP sites

Poslednja izmena:
Vrh Dno