Šta je novo?

Nece da mi se pali monitor

angus

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
619
Iz cista mira od jutros nece da mi se pali monitor pri paljenju i restartu racunara.Isto se desava i kada podesim da mi se monitor posle min ugasi i kada pomerim misa nece da se upali.Dali se to podesava nesto u biosu,mada do sada to nisam nista dirao i sve je bilo OK.Monitor je Hansol 920P,a graficka ATI All In Wonder 9000 Pro.Sta da radim?

angus je napisao(la):
Iz cista mira od jutros nece da mi se pali monitor pri paljenju i restartu racunara.Isto se desava i kada podesim da mi se monitor posle min ugasi i kada pomerim misa nece da se upali.Dali se to podesava nesto u biosu,mada do sada to nisam nista dirao i sve je bilo OK.Monitor je Hansol 920P,a graficka ATI All In Wonder 9000 Pro.Sta da radim?
Meni se to desilo na jednom racunaru i jedino resenje je bilo promena kartice. Bio je isto Hansol 17'' monitor a kartica je bila Ati 9200.
Simptomi su bili sledeci: Lampica od monitora sija u stand-by modu i monitor se pali samo ako izvucem kabal od monitora iz kartice i posle vratim. Ponekad i to nije uspevalo.
Probaj sa drugom karticom. :rolleyes:

Da li imas TV out na grafickoj kartici?
Moguce da ti se ovo desilo nakon sto si podesavao TV out, pa sada graficka vidi TV kao primarni monitor pri Boot-u.
Ako je to slucaj, iskljuci TV out kabel iz graficke i probaj

Monitor se pokvario to je bio problem.Hvala svima koji su pokusali da mi pomognu

Vrh Dno