Šta je novo?

Nec Nr-7900a

matrix

Čuven
Učlanjen(a)
09.02.2002
Poena
604
7:44:07 PM _NEC NR-7900A
JustLink activated
7:44:14 PM Cashing of files started
7:44:14 PM Cashing of files completed
7:44:14 PM Burn proces started at 4x (600 KB/s)
7:44:23 PM NR-7900A
Power calibration error
7:44:24 PM NR-7900A
Invalid writestate
Could not perform EndTrack
Session fixation error
Could not perform Fixation
Session fixation error
Could not perform Fixation
7:44:24 PM Burn process failed at 4x (600 KB/s)

Sta da mu radim ?

Da napomenem, da je napajanje 200W, a u kucistu je rezac i dva
HD-a,
program za rezanje je NERO 5.5.5.1 ...
Procesor je AMD 266 MHz K6/2...

D-KEE je napisao(la):
pa kao prvo sto bi trebalo da probas je novi nero
www.nero.com

Novi nero svakako, a ako to ne pomogne onda probaj sa razlicitim razmestanjem drajvova. Probaj sve kombinacije tj. sekundarni master, sekundarni slejv, primarni slejv. Nec je cudan po tom pitanju...

Rezac mi je Primari Slave. Ona greska odozgo mi se desila na prva dva diska koja sam pokusao da narezem. Onda odem u BIOS i namestim da mi za Primari Slave bude PIO 4 (stajalo je na AUTO), a u specifikaciji diska stoji PIO Mode 4/ UltraDMA33 mode 2 (sta mu je ovo mode 2 ?).I narezao sam dva diska na 8x bez problema. I mislio sam da sam resio problem. Onda sam nesto bio restartovao racunar i kada sam hteo da narezem jos nesto opet se ista greska desila na dva CD-a ( u BIOS-u i dalje stoji PIO 4), a naredna dva je odradio kako treba . Diskove sam kupio u robnoj kuci METRO u Bugarskoj (zovu se OPTICAL STORAGE), pa reko da nije zbog diskova ??? MAXELL-ov CD-RW sam isprobao nekoliko puta i radi bez problema .
Skinucu i novi NERO ...

matrix je napisao(la):
a u specifikaciji diska stoji PIO Mode 4/ UltraDMA33 mode 2

u pecifikaciji za CD-RW stoji PIO Mode 4/ UltraDMA33 mode 2

Prvo najnoviji Nero, pa onda sve ostalo. Čini mi se da imaš onu verziju koja zeza sa NEC pisačima. A drugo - čemu brzina od samo 4x?(sem ako nije RW u pitanju).

Skinuo sam Nero 5.5.7.2 ...
Pitas sto samo na 4x ? Diskovi su neki Optical Storage Bugarski, prvo mi se ona greska desila na 8x pa ja reko da smanjim brzinu na 4x , pa sam tu gresku i prepisao. Rezac sam juce kupio tako da sam sasvim nov u ovome ...
Skinuo sam i onaj MMC.dll pa cu videti sta moze da bude na kraju ...

supernova je napisao(la):
Prvo najnoviji Nero, pa onda sve ostalo. Čini mi se da imaš onu verziju koja zeza sa NEC pisačima. A drugo - čemu brzina od samo 4x?(sem ako nije RW u pitanju).

Novi nero definitivno posto ovaj pisac se prepozna samo u Nero-u verzija 5.5.3.5 pa navishe

sad je aktuelna verzija 5.5.8.0

matrix je napisao(la):
Onda odem u BIOS i namestim da mi za Primari Slave bude PIO 4 (stajalo je na AUTO), a u specifikaciji diska stoji PIO Mode 4/ UltraDMA33 mode 2 (sta mu je ovo mode 2 ?).
To mode 2 znaci UDMA33. 1 je neki UDMA16.667, 3 je UDMA66 itd

Nazad
Vrh Dno