Šta je novo?

Nec N21

RUS

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2001
Poena
619
Da li je neko imao iskustva sa ovim telefonom.
Trenutna cena od 120 evrica, sa obzirom na karakteristike cini ga vrlo dobrom kupovinom.
Ima li nekih bitnih mana. Na stranim sajtovima mu zameraju na drzanju baterije.

Dakle vase misljenje je ...

Pozdrav

to mene isto zanima - no ja sam ga video za 100e novog - ne da je kupovina nego nije normalo - pa da mu baterija traje i 1 dan (naravno karikirano)
inace koliko sam skontao kada je preklopljen ima diodu koja svetli sest razlicitih boja - za svaki caller group po jedna (mislim da je to)
doduse ako bi neko imao n22i (4096 boja u odnosu na n21i (256)) njega bi uzeo bez razmisljanja - ovako se malko razmisljam da prodam moju staru dobru 7110
ajde ako neko zna - da mi ne istrazujemo

Koristio sam telefon 2 dana,(toliko mi je baterija trajala,pozajmio ki ga drugar koji ima prodavnicu) Sta da kazem ona diodica sto kaze tom je neverovatno dobra stvar sve te obavesti osim ko te zove.Bug-ove za 2 dana nisam primetio vibracija se oseca super melodije su takodje solidne glasnoce (osim sto nema IC port a nema ni kabela da se nadje). I da jos jedn "mana" ogroman je i preklopljen veci je od 6510,a kada se otvori... ajme meni to govorim za velicini jer sam ima v50 i v66 motorole i one su stvarno male za ovaj telefon! Meniji su pregledni treba malo da se naviknes na menije(nije mana jer se nikada nisam sreo sa NEC menijima,a i malo ih se srelo)
Za dva dana telefon me je solidno iznenadio kristalno cist zvuk u slisalici solidan prijem ogroman i pregledan ekran (256 boja, subjektivno mi se cini da je bolji od SE ekrana nekako lepsa slika i bas bela bela boja).

PS:ponekad je znao da uspori kucanje poriuka kada se predje 100 karaktera ALI samo ponekad (napisao sam oko 20 poruka)

SE 300 110e je po meni bolji all around telefon

posle male jurnjave po gradu

izgleda da ih ni jedna prodavnica nema - navodno nemaju delova za popravku - pa nemogu da ispostuju garanciju... steta - pokusacu da sjurim ove sa oglasa - pa da vidim da li oni daju takvu nekaku garaniju.
inace stvarno je izgleda veci malo - sto je meni plus a ne minus... uopste se neprimam na male telefone - imam 7110 i savrsenih je dimenzija...
uskoro

bruyoni je napisao(la):
SE 300 110e je po meni bolji all around telefon

Koliki je imenik na T300 i T310, na nekim sajtovima (pre svega domacim) pise da ima 500x8 unosa, dok na drugim pise da ima mogucnost unosa 3 telefonska broja + e-mail (10 karaktera?!?).

Pozdrav

cisto za RUS-a

ako se odlucujes da kupis mobilni - moj savet ti je da bezis sto dalje od erica t300....znaci drzao sam ga u rucipet minuta poprilicno pozitivnih predubedjenja - telefon je govance - ruzan, los ekran, mega ali mega spor - to jednostavno ne razumem kako ljudi mogu da koriste takve telefone - pa makar imao neznam sta!!!
moj ti je savet da malo rizikujes i kupis sebi nesto sto vredi - a mislim da nec za te pare vredi iteekako
inace jos jedna informacija - ima ga preko oglasa za oko 100e i to sa garancijom (sada kakva je neznam)
ajd uzdravlje, nadam se da sam ti malo pomogao i odgovorio te od kupovine bilo kakvog ericson telefona - znaci to je muka ziva
btw nemam nista ni protiv jedne marke - samo gledam sta je bolje za manje pare....... :wave;

ja upravo nagovorih sestru da ga kupi. utisci o radu nesto kasnije...
sta da kazem, meni se na prvi pogled toliko svideo da razmisljam da zamenim svoj t10, telefon koji vise od 3.5 godine radi besprekorno bez servisnih intervencija, pojeo je cetiri baterije i vozi dalje. pitam se kada ce vise taj zamor materijala...

n21 je ubedljivo najjeftiniji telefon sa vratima [koja smatram neophodnim]. dizajn je sasvim ok a i sam aparat je prilicno redak. placen je 110e. garancija je [?!?] 6meseci na ceo aparat ili 12 na softver[!?!!]...
ja za ovo nikad ranije nisam cuo ali posto nisam bio prisutan u momentu kupovine nije ni bitno...u prodavnici gde je kupljen nisu znali ni karakteristike samog telefona...neverovatno...

e majka

kazi mi gde ga je kupila tvoja sestra???
posto sam se malko setao po gradu i tamo gde kazu da ga imaju ustvari ga nemaju....
poz
inace sto se tice garancije koju oni pominju...koliko ja kuzim - i koliko sam citao na netu - on se preko ugovora na zapadu prodaje za 49e - e sada ako ga nas nabavi za toliko - onda se njemu isplati i da mu par komada crknu a da ti on da nov (posto je zarada 100% ili 200% - slab sam u matematici)
e to vazi za garanciju na aparat - a koliko se cesto software povari?? to je apsurd - samo ce da ga flesuju i to je - zato e na njega garancija 12 meseci....
later

n21 je ubedljivo najjeftiniji telefon sa vratima

Recice te da cepidlacima ali n21i nije telefon sa vratima, to je telefon na preklapanj tzv clamshee dizajn.Ali i danlje je najjeftiniji telefon na preklapanje ;P

Re: e majka

Tom je napisao(la):
kazi mi gde ga je kupila tvoja sestra???
posto sam se malko setao po gradu i tamo gde kazu da ga imaju ustvari ga nemaju....
poz
inace sto se tice garancije koju oni pominju...koliko ja kuzim - i koliko sam citao na netu - on se preko ugovora na zapadu prodaje za 49e - e sada ako ga nas nabavi za toliko - onda se njemu isplati i da mu par komada crknu a da ti on da nov (posto je zarada 100% ili 200% - slab sam u matematici)
e to vazi za garanciju na aparat - a koliko se cesto software povari?? to je apsurd - samo ce da ga flesuju i to je - zato e na njega garancija 12 meseci....
later

tehnomarket 120e
mobtrend 110e
adrese i telefone nadji na www.mobilnisvet.com :mrgreen:

gorepomenuta suluda garancija [biras ili 6meseci na ceo fon ili 12 na software] je kod ovih potonjih.

maler...
baterija radi katastrofalno...juce je izdrzala 12 sati uz prosecnu upotrebu...ne znam, trazicu im drugu ali ako bude slicna situacija menjamo fon...

moja sestra je izgleda tezak baksuz sa mobilnim telefonima...

majka je napisao(la):
maler...
baterija radi katastrofalno...juce je izdrzala 12 sati uz prosecnu upotrebu...ne znam, trazicu im drugu ali ako bude slicna situacija menjamo fon...

moja sestra je izgleda tezak baksuz sa mobilnim telefonima...

menjaj obavezno meni je bez ne formatirana izdrzala 2 dana

majka

kako je proslo sa mobiskom??? jel si promenio bateriju, i ako jesi dal drzi bolje???
inace kako ti se dopao telefon ovako sve u svemu, zanemarujuci bateriju (naravno to je velika mana), kakav je meni i kakav je ekran...
ajde majka - da vidim dal da se zaludjujem da ga kupim ili da dam pare na drugu stranu (komp)...

Re: majka

Tom je napisao(la):
kako je proslo sa mobiskom??? jel si promenio bateriju, i ako jesi dal drzi bolje???
inace kako ti se dopao telefon ovako sve u svemu, zanemarujuci bateriju (naravno to je velika mana), kakav je meni i kakav je ekran...
ajde majka - da vidim dal da se zaludjujem da ga kupim ili da dam pare na drugu stranu (komp)...

ipak ga ne bih uzeo za sebe iako mi se generalno svidja...
veci je od t10...da je samo malo manji ili bar isti po gabaritu...

inace i dalje nismo promenili bateriju, verovatno tek sutra...

cini se da na telefonu nije moguce direktno otvoriti poruku koja je upravo stigla, ili je mozda moguce a mi nismo provalili? sve dugmice sam probao i nista...na ekranu stoji ikonica za pristiglu poruku ali da bi se ona i procitala potrebno je kopati po menijima sto stvarno iritira...

majka...

dal ti se ucinilo da je sa baterijom neka bolja situacija - sada kad si ga napunio, ili je i dalje krs...
****** izvini za gnjavez, ali ti si jedini koji ima taj tel. a da ga ja "znam"
ajd
fala

Re: majka...

Tom je napisao(la):
dal ti se ucinilo da je sa baterijom neka bolja situacija - sada kad si ga napunio, ili je i dalje krs...
****** izvini za gnjavez, ali ti si jedini koji ima taj tel. a da ga ja "znam"
ajd
fala
ja sam u poslu do guse pa jos nisam stigao da odem sa sestrom da zamenimo bateriju. sveca uopste nije mala ali u prodavnici su bili i kod kupovine vise nego bezobrazni pa cu morati da idem ja da se svadjam...

a sa veoma glasnih 95 kila ce morati da budu pristojniji... :mrgreen:

Nazad
Vrh Dno