Šta je novo?

Nec 7700 i noname kod nas

Meni je decko koji ih prodaje otkrio foru.. Treba samo da flesujes firmware na 1.05 i sve ce da leti na 12x !!! Jeino sto cak ni tada neces imati overburn :(

Imas ga na netu, nemogu sad da se setim tacnog linka, ja sam ga skinuo sa jednog ceskog sajta....

DamjanMX je napisao(la):
Zanima me da li je neko nasao neke noname cd-ove kod nas a da je nec hteo da ih reze punom brzinom (12x)???

Meni su (odavno) radili (na 12X) silver noname iz NT Softa.

Kada kazes SILVER ljudi pomisle na optical storage, jer je to najrasprostranjeniji silever kod nas....bar je bio do nedavno.
U NTu su bili diamond silver diskovi koji su identicni sa obe strane i provereno na NECu rade 12x. Optical nece ni da razmislja o 12x:(

ja sam veoma zadovoljan princo no name medijima, odnosno moj problematicni creative dvd saradjuje fenomenalno sa njima, mnogo bolje od verbatim metal azo i drugih name medija

Lemilica je napisao(la):
Meni je decko koji ih prodaje otkrio foru.. Treba samo da flesujes firmware na 1.05 i sve ce da leti na 12x !!! Jeino sto cak ni tada neces imati overburn :(

Imas ga na netu, nemogu sad da se setim tacnog linka, ja sam ga skinuo sa jednog ceskog sajta....

Pa jesi li ti (ili neko drugi) probao da fleshujes firmware nanovu verziju?

Jel ima neko 1.01 za slucaj nezgode ne daj Boze?

Inace 1.05 se moze skinuti sa http://perso.club-internet.fr/farzeno/firmware/cdr/cdrf.htm

cile je napisao(la):
Pa jesi li ti (ili neko drugi) probao da fleshujes firmware nanovu verziju?

Jel ima neko 1.01 za slucaj nezgode ne daj Boze?

Inace 1.05 se moze skinuti sa http://perso.club-internet.fr/farzeno/firmware/cdr/cdrf.htm

Probao sam ja, i nista nisam dobio, jos je gore, diskove koji su sertifikovani na 16x nece da reze brze od 8x a cd se prebacio u UDMA 16 :D, a kada stavim 1.03 onda se prebaci u PIO 4 :D, tako da sam ga na kraju vratio u 1.01......tako da cile imam ja 1.01 ako ti zatreba.....

1.03 je najbolja verzija!

Imao sam problema sa 1.01 pod XPom i kada sam instalirao 1.03 radi ko sat! Iako ga sistem bazicno prijavi (BIOS) kao PIO4 ako se malo pogleda XP ga tretira kao multiword dma2!
Daklen, poenta je da snima u Neru sa baferom 95-96% RAM bafer 99-100%......nema oscilovanja, sve je stabilno u svim varijantama snimanja cak i audio 12x on-txe-fly....
CD SPEED svaki disk fino ocita i pre kraja dostigne deklarisanix 32x.......
dakle, kakav god da je taj PIO meni je MIO......:D

Meni sa 1.01 nece da reze Princo brze od 8x ali zato cepa one svetlo zelene. Najsigurnije ti je da isprobas nekoliko vrsta i kad nadjes pravu kupis celo zvonce :)

JOBAH je napisao(la):
Meni sa 1.01 nece da reze Princo brze od 8x ali zato cepa one svetlo zelene. Najsigurnije ti je da isprobas nekoliko vrsta i kad nadjes pravu kupis celo zvonce :)

A dali je neko probao one crne noname diskove. neko rece da su oni jedni od najboljih noname diskova, a kapacitet im je 700MB

Ne mogu tacno da se setim, ali mislim da je sa 1.01 firmw hteo da ih reze samo 8x

Moze li neko kratko upustvo za flashovanje (Kako ?) a da se na zaje**m...
Hvala unapred !!

Nazad
Vrh Dno