Šta je novo?

NEC 3540A vs BENQ 1640 Hitno

Dulio

Slavan
Učlanjen(a)
04.08.2005
Poena
319
Znam da je bilo mnogo reci o dvd rezacima,ali mene konkretno zanimaju ova dva modela.Posto sam se odlucio za jedan od njih interesuje me koji je bolji rezac.Tu prvenstveno mislim na BENQ 1640,posto sam na forumu video da ljudi dosta hvale doticni NEC.Interesuju me iskustva ljudi koji su koristili BENQ 1640.Buku koju prave,kakvi su citaci,rezaci itd.Primetio sa da se dosta ljudi kazu da NEC malo teze cita dvd, i treba mu duze vreamana.
PS. Ovo hitno se odnosi na to da sam na jednom mestu nasao doticni BENQ 1640, i ne znaju dokle ce ga imati pa bih ga pazario sto pre.
Hvala puno svima koji pomognu :)

Pao izbor na BENQ 1640.Povratka nama.Nadam se da se necu pokajati.Lukija hvala ti puno na onim linkovima.

Koja je cena tog Benka?

nec je pravi izbor.

Ja bih umesto NEC-a jedino pristao na Pioneer-a. Kakav Benko, to je bre kakao za mleko ;)

@dbaja
Fora je u tome sto to nije BenQ, vec ga je on samo potpisao.
A bitnije je sta je unutra,a ne sta pise na njemu.

Pozz

Ja imam NEC-a i zadovoljan sam njegovim radom. Tako da je on moja preporuka.

Pogledajte linkove koje je Lukija ostavio pa ce vam se sve samo kasti.

Benko svuda po netu vazi za isvrtan citac, i solidan rezac. Uglavnom na njemu testiraju narezane diskove.

Imam Nec nekih 4 meseca otprilike od kad se pojavio ovaj model i do sada nisam imao problema ni sa jednim čitačem za sve što je narezao i prezadovoljan sam i mislim da je bolji od pioneera sa kojim ortak ima problema da mu ne prihvata odredjene diskove i sl. Tačno je da malo sporije čita ali ja imam combo Lg koji iako loš čitač odlično čita sve živo što ovaj nareže.

Preporuka i od mene za NEC

Ako neko ima ovaj Benc (stariji modeli su im katastrofa) neka piše iskustva nisu ga džaba ishvalili ovi na cdfreaks

znali ko gde ima da se nabavi benq dw1640 kod nas?

u prosperu i compartu ih vise nemaju..

Ja sam ga kupio u prosperu u petak.Znaci nestalo.
Inace prvi utisci.Odlican.
Odlicno reze i cita.Samo mi se cini da je malo bucniji.

A kakvi su pomenuti uredjaji u odnosu na Pionir 110D?

Ne znam dali si citao forume ali se vecina ljudi zali na nove pioneer-e.Niza cena je dosla na ustrb optike.Inace drugu sam bas pre pdv-a uzeo pioneer 108.Taj rezac je odlican.Arcili smo ga i ja i on i nista mu ne fali.Dok drugi drugar je uzeo pioneer 109 i nije ga koristio ni pola godine a on se pokvario.Srecom bio mu je pod garancijom pa su mu dali novi.
108 sada tesko mozes naci.Video sam ga samo na jednom mestu i kosta 80e.
Nec nije los,imam drugare koji ga poseduju.Hvale se na njega.Lepo reze, samo treba malo duze vremena da pokrene disk.Imas dosta toga o njemu na forumu.
Inace ja imam benq 1640.Utiske o njemu sam preneo.

od 110D boji je 109D, serija 110D je po meni totalni promasaj u odnosu na 108-ce ta serija i vredi 80e, kako Dulio kaze i sigurno ti nece biti zao para. Pionir je napravio neke greske, opticke, ubacio je losu optiku u serije 109 i 110 da bi bio konkurentan na polju cene, a to , po meni, nije trebao da uradi, jer kvalitet je kvalitet.
Dulio gde to ima 108-ca pitam zbog ortaka, da nekupuje skartove. Ostavio ovde ili napisi mi na PM. Hvala Dulio unapred.

POZ svima!!!!

Upravo sam proverio ova dva telefona, naravno da 108-e nema !
Ako neko sazna bilo gde da doticni moze da se kupi neka sibne PM ili nek postuje ovde, please!

Acer (BenQ) nema nigde da se kupi (1640) :( tako da izbor pada ili na LG, Pioneer ili NEC.

Nazad
Vrh Dno